Blefjell Dag 5 – Bursdag!

IMG_1052 copy

Gratulerer med dagen til meg selv!

Onsdag 16. juli 2014
I dag har jeg bursdag, og vi åt opp sjokoladen jeg har spart til i dag. En bitteliten bursdagsfeiring må jeg jo ha!

Natten til i dag  var kald og vindfull, og verken Luna eller jeg har sovet mer enn kanskje 2-3 timer. Da solen endelig sto opp og varmet teltet ble alt mye bedre, og det var nå vi fikk sove. Jeg hadde hittil pakket meg ned så godt jeg kunne i soveposen, og Luna stakkars – våt og kald som hun var – hadde jeg klart å beskytte litt ved å legge sitteunderlaget mitt av reinsdyrskinn over. Ned i soveposen ville hun nemlig ikke.

På tross av et intenst dårlig humør i går ga solas varmende stråler ny glede i tilværelsen, og mangel på søvn var heller ingen gledesdreper.

IMG_1054 copy

Atter en gang var vi forferdelig trege med å komme oss igang. Vinden hadde så og si stilnet helt, og det var så deilig å bare sitte i solen og kose på slitne og rolige hunder. Rundt klokken 14:00 la vi avsted mot Sigridsbu, og kanskje halvannen time senere var vi fremme. Terrenget dit var noe varierende, men med unntak av en liten steinhelle og et stup inntil stien, var det enkelt å komme seg frem.  Det er helt fantastisk utsikt her, og været er strålende!

Luna har, sjokkerende nok, klart å skade seg på enda en fot, og er nå halt på tre føtter. Hun hadde på potesokker under hele turen idag, og det skal hun fortsette med resten av denne ferieturen. Vi var så heldige å møte på andre med hund her på Sigridsbu, som var så snille at de lånte bort potesalven sin til Luna. Det satt jeg veldig stor pris på!

IMG_1084 copy IMG_1086 copy

IMG_1059 copyHytta vi har kommet til har to bygg. Et større bygg med kjøkken, flere soverom, stort oppholdsrom og et vedskjul, samt en gang, og et mindre bygg med utedo, vedskjul og soveplass/oppholdsrom.

Da vi ankom Sigridsbu var det noen andre her fra før av. Vi pratet litt med de, og etter kort tid hadde vi greid å «jage» de ut av den mindre hytta. Det var nemlig ikke lett å finne ut av hva man skal gjøre med hund her. Hund har adgang til vedskjul og vedskjul/utedo. Her ved utedoen var det to hundebur vi tenkte vi kunne bruke til hundene, men da er det litt dumt å sove i den andre hytta i tilfelle bråk eller at noe skulle skje. De som var her først ville tydeligvis ikke dele hytte med oss, så de tok sakene sine med inn i hovedhytta. Like så greit, da fikk vi hytta for oss selv.

IMG_1060 copy

Etter litt mer lesing av regler fant vi ut at hund er tillatt i denne mindre hytta, bare ikke opp isengene. Flott! Da slipper vi å forlate hundene i et eget rom!

Alt i alt har bursdagen min vært veldig fin! Det er trist å tenke på at vi allerede i morgen setter kursen mot Gran Bolkesjø hotell hvor vi blir hentet på søndag.IMG_1065 copy

På veien hit til Sigridsbu passerte vi Bletoppen. Jeg tror ikke jeg hadde giddet å bestige toppen om Lunas føtter var uskadde en gang. Det var ikke mange høydemeterne vi hadde måttet spise opp før vi hadde vært på toppen allikevel, så det var ikke verdt det. Vi var nesten på toppen uansett, og sa oss fornøyde med det!

Nå skal vi sove ut ordentlig og la såre Lunaføtter hvile seg litt mer før vi rolig og forsiktig vandrer nedover i terrenget. I morgen blir det en del opp og ned, spesielt mye ned, og dagen etter blir det enda mer nedover. For å spare litt på føttene til Luna velger vi å gå langs en vei før vi møter stien igjen. Siste natta blir trolig ved Bolkesjø, for da er det ikke langt å gå til hotellet.

IMG_1063 copy

Reklamer

Hundetrener og hundeentusiast!

Publisert i Blefjell 2014, Foto, Friluftsliv og tur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

HUNDEPASS
PARTNERE:
VI HANDLER HOS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Luna is taking a cooling swim in the ocean 😄 #swimming #dog #swimmingdog #ocean #fun #play #bordercollie #redbordercollie #summerheat #warmwater
I just realised I had not updated my Instagram on this beautiful little girl. Millie came back to us after being re-homed two years ago due to severe behavioural issues. She had become aggressive and fearful and the family decided it was best for her to get a new chance somewhere else. For a while, everything seemed to go the right way. Slowly she started trusting us and let her guard down and as the weeks went by she started to relax more and more. Unfortunately, this extraordinary girl, even though she had let her guard down a little, lived a life in constant fear. Every tiny little noise would make her fly up and bark fanatically, and when she was not sleeping she would pace back and forth in stress. She was wary around people and very sensitive towards body language. We could not trust her around people or children as she would send mixed signals and this girl could easily have bitten someone. We therefore decided to put her to sleep. To end her fears and axieties. Her very last day on this earth was spent doing everything she loved. We played fetch, drove the car around, cuddled and ate hot dogs. She wagged her tail from the moment she woke up till she closed her eyes for the last time. I will never forget you Millie. You were such a sweet soul, and you earned your forever-spot in my heart. You deserved better. Sleep well, my sweetheart 💕 #love #missyou #dog #dogtraining #itried #deservedbetter
We are currently up in the mountains, relaxing in our caravan. We've spent the days hiking and exploring and tomorrow we will go and try our luck with catching some fish! #dogtrainer #doggiehike #dogplay #dogphotography #dogphoto #dogoftheday #mountains #mountainhike #iloveyou
There are no limits to where and what you can teach! I spent 20 seconds teaching this new trick to Luna while in the toilet 😂 #dogtraining #dogtricks #bordercollie #smartashell #superdog
Tag welcomes the spring 🌱 #spring #dog #dogtoy #dogplay #bordercollie #shorthairedbordercollie #dogphoto
My little wonder has grown mentally and he is now a lot tougher! I like the direction we're heading ❤ He is still easy to handle and very eager to do right 😄 #herding #dogtraining #dogtrainer #herdingsheepdog #sheep
Winter wonderland #winterlandscape #winterphotography #winterwonderland #dog #snowdog #bordercollie #smoothcoatbordercollie #tricolorbordercollie #dogphotography #petphotography #photooftheday #dogoftheday #landscapephotography #photography #adobelightroom
Tag ❤ #bordercollie #smoothcoatbordercollie #tricolorbordercollie #dogphotography #dogandnature #winterphotography #winter #winterlandscape #winterland #snow #forest #woods #mountains #petphotography #photography #adobelightroom #dogoftheday #photooftheday
Our staffie, Loke ❤ #englishstaffordshirebullterrier #staffie #staffordshireterrier #dogphotography #petphotography #snowdog #snow #winterphotography #winter #norway
PERSONLIG BLOGG
%d bloggere like this: