Blefjell Dag 6 – Skummelt vær!

Foto: Synne Åkre

Foto: Synne Åkre

Torsdag 17. juli 2014
I dag våknet vi til skyet himmel, men lite vind. Atter en gang var vi trege, men denne gangen litt med vilje. Disse dagene tar vi med stor ro, både fordi Luna er halt, men også fordi vi har all verdens tid. Formiddagen ble underholdt med yatzy og mye skravling.

Vi begynte å sette kursen mot hotellet vi skal bli hentet på. Det er rart å tenke på at dette eventyret snart er slutt. De neste dagene er i bunn og grunn bare venting på at vi skal bli hentet opp og dra hjem, men dagene skal jaggu nytes like fullt!

Turen nedover var egentlig ganske grei. Vi luntet ned i tregt tempo, og vidde ble til skog. Det var ufattelig rart å plutselig være i skogen etter å ha gått nesten en uke uten å se trær, men både Synne og jeg elsker skogen og derfor ble vi bare veldig glade!

Etter kanskje to timer kom vi frem til vannet vi hadde bestemt oss for å overnatte ved. Allerede før vi hadde fått opp teltene begynte Tor på himmelen sin sinte ferd, og Karlsvogna buldret over himmelen. Både regn og torden kunne høres og merkes. Like etterpå huket vi tak i sekkene og hundene og løp avgårde mot en hytte vi hadde sett i nærheten. Lynet og tordnet var plutselig like over oss, og vi håpet det var noe ly ved hytta. Telt var iallefall ikke noen sikkerhet!

IMG_1098 copy

Uten telt i sekken, og med en liten dose adrenalin gikk turen mot hytta veldig fort, og jeg fikk helt ærlig ikke med meg hva vi trådde i, målet var bare å komme seg vekk fra uværet. Våre bønner ble hørt da vi oppdaget at hytta hadde en terrasse med tak. Ikke helt trygge, men det var et mye bedre alternativ!

Akkurat hvor lenge vi har sittet her aner jeg ikke, men etter en god stund med blinking fra alle kanter lynnedslag ikke langt unna hytta og buldring, smell og braking passerte det endelig, og solas kveldsstråler kom til syne og ga ny glød i kroppen. Heldigvis var begge hundene helt upåvirket av bråket rundt og Luna hadde tatt seg en blund ved flere anledninger. Mat er tilberedt, og nå sitter vi her og tar livet med ro. Om ikke alt for lenge tar vi turen tilbake til teltene for en god natts søvn.

IMG_1099 copy

Publisert i ClickerCanine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

HUNDEPASS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM

Ingen Instragram-bilder ble funnet.

%d bloggere liker dette: