Blefjell Dag 6 – Skummelt vær!

Foto: Synne Åkre

Foto: Synne Åkre

Torsdag 17. juli 2014
I dag våknet vi til skyet himmel, men lite vind. Atter en gang var vi trege, men denne gangen litt med vilje. Disse dagene tar vi med stor ro, både fordi Luna er halt, men også fordi vi har all verdens tid. Formiddagen ble underholdt med yatzy og mye skravling.

Vi begynte å sette kursen mot hotellet vi skal bli hentet på. Det er rart å tenke på at dette eventyret snart er slutt. De neste dagene er i bunn og grunn bare venting på at vi skal bli hentet opp og dra hjem, men dagene skal jaggu nytes like fullt!

Turen nedover var egentlig ganske grei. Vi luntet ned i tregt tempo, og vidde ble til skog. Det var ufattelig rart å plutselig være i skogen etter å ha gått nesten en uke uten å se trær, men både Synne og jeg elsker skogen og derfor ble vi bare veldig glade!

Etter kanskje to timer kom vi frem til vannet vi hadde bestemt oss for å overnatte ved. Allerede før vi hadde fått opp teltene begynte Tor på himmelen sin sinte ferd, og Karlsvogna buldret over himmelen. Både regn og torden kunne høres og merkes. Like etterpå huket vi tak i sekkene og hundene og løp avgårde mot en hytte vi hadde sett i nærheten. Lynet og tordnet var plutselig like over oss, og vi håpet det var noe ly ved hytta. Telt var iallefall ikke noen sikkerhet!

IMG_1098 copy

Uten telt i sekken, og med en liten dose adrenalin gikk turen mot hytta veldig fort, og jeg fikk helt ærlig ikke med meg hva vi trådde i, målet var bare å komme seg vekk fra uværet. Våre bønner ble hørt da vi oppdaget at hytta hadde en terrasse med tak. Ikke helt trygge, men det var et mye bedre alternativ!

Akkurat hvor lenge vi har sittet her aner jeg ikke, men etter en god stund med blinking fra alle kanter lynnedslag ikke langt unna hytta og buldring, smell og braking passerte det endelig, og solas kveldsstråler kom til syne og ga ny glød i kroppen. Heldigvis var begge hundene helt upåvirket av bråket rundt og Luna hadde tatt seg en blund ved flere anledninger. Mat er tilberedt, og nå sitter vi her og tar livet med ro. Om ikke alt for lenge tar vi turen tilbake til teltene for en god natts søvn.

IMG_1099 copy

Reklamer

Hundetrener og hundeentusiast!

Publisert i ClickerCanine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

HUNDEPASS
PARTNERE:
VI HANDLER HOS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Luna is taking a cooling swim in the ocean 😄 #swimming #dog #swimmingdog #ocean #fun #play #bordercollie #redbordercollie #summerheat #warmwater
I just realised I had not updated my Instagram on this beautiful little girl. Millie came back to us after being re-homed two years ago due to severe behavioural issues. She had become aggressive and fearful and the family decided it was best for her to get a new chance somewhere else. For a while, everything seemed to go the right way. Slowly she started trusting us and let her guard down and as the weeks went by she started to relax more and more. Unfortunately, this extraordinary girl, even though she had let her guard down a little, lived a life in constant fear. Every tiny little noise would make her fly up and bark fanatically, and when she was not sleeping she would pace back and forth in stress. She was wary around people and very sensitive towards body language. We could not trust her around people or children as she would send mixed signals and this girl could easily have bitten someone. We therefore decided to put her to sleep. To end her fears and axieties. Her very last day on this earth was spent doing everything she loved. We played fetch, drove the car around, cuddled and ate hot dogs. She wagged her tail from the moment she woke up till she closed her eyes for the last time. I will never forget you Millie. You were such a sweet soul, and you earned your forever-spot in my heart. You deserved better. Sleep well, my sweetheart 💕 #love #missyou #dog #dogtraining #itried #deservedbetter
We are currently up in the mountains, relaxing in our caravan. We've spent the days hiking and exploring and tomorrow we will go and try our luck with catching some fish! #dogtrainer #doggiehike #dogplay #dogphotography #dogphoto #dogoftheday #mountains #mountainhike #iloveyou
There are no limits to where and what you can teach! I spent 20 seconds teaching this new trick to Luna while in the toilet 😂 #dogtraining #dogtricks #bordercollie #smartashell #superdog
Tag welcomes the spring 🌱 #spring #dog #dogtoy #dogplay #bordercollie #shorthairedbordercollie #dogphoto
My little wonder has grown mentally and he is now a lot tougher! I like the direction we're heading ❤ He is still easy to handle and very eager to do right 😄 #herding #dogtraining #dogtrainer #herdingsheepdog #sheep
Winter wonderland #winterlandscape #winterphotography #winterwonderland #dog #snowdog #bordercollie #smoothcoatbordercollie #tricolorbordercollie #dogphotography #petphotography #photooftheday #dogoftheday #landscapephotography #photography #adobelightroom
Tag ❤ #bordercollie #smoothcoatbordercollie #tricolorbordercollie #dogphotography #dogandnature #winterphotography #winter #winterlandscape #winterland #snow #forest #woods #mountains #petphotography #photography #adobelightroom #dogoftheday #photooftheday
Our staffie, Loke ❤ #englishstaffordshirebullterrier #staffie #staffordshireterrier #dogphotography #petphotography #snowdog #snow #winterphotography #winter #norway
PERSONLIG BLOGG
%d bloggere like this: