Mens det regner, drømmer jeg om telttur med bikkjene..

Det er noe ved regn som trigger meg. Trigger lysta til å bevege meg ut, og være ute. Jeg vet ikke helt hva det er som gjør det, for jeg ville garantert syntes ganske så synd på meg selv om jeg satt ute og var våt og kald, men jeg har alltid likt regn. Jeg har fått kommentarer som «Du e’kke rekti’ skrudd sammen, du!» fordi jeg var ute på flere timers tur i skogen så fort det regnet. Jeg tror det er noe med luktene og frihetsfølelsen som lokker. 

Jeg sitter her i vinduskarmen, TV-en er slått av, og jeg bare nyter synet og luktene som kommer inn gjennom vindusgløtten. Luna setter seg i fanget mitt og sammen deler vi et fantastisk deilig og fredfullt øyeblikk. Fuglene flyr fra tre til tre og prøver å finne den tørreste sitteplassen. Jeg innbiller meg at jeg sitter under en gapahuk med bålet som brenner ved min side, og en kopp med noe varmt i min hånd.

Det blir definitivt en overnattingstur på noen dager i sommer. Jeg har ikke tatt mer enn en uke med ferie, og helgen i den uka skal Hugin og jeg reise på agilitykurs. Men dagene før der vil jeg bruke ute i naturen. Jeg skal ikke gå langt, men derimot satse på komfort. Når man ikke skal vandre i timevis hver dag, er det ikke like viktig å tenke på vekta i sekken. Jeg skal derfor ta med meg ekstra god mat, og det skal bli både biff, taco, pinnebrød, og mye annet godt på den turen! Jeg skal for første gang lage egen gapahuk, og jeg tar med telt i tilfelle insektene blir for plagsomme. Sukk, som jeg gleder meg. Dessverre har jeg ikke en eneste helg fri før ferien, og jeg får derfor ikke tatt meg noen overnattingsturer ute før den tid, men sannelig om jeg skal nyte turen fullt ut da!

Reklamer

Hundetrener og hundeentusiast!

Publisert i Friluftsliv og tur
2 comments on “Mens det regner, drømmer jeg om telttur med bikkjene..
  1. For en stemningsfull film! Ah, gleder meg til teltturer nå!:D
    Jeg, kjæresten og hundene skal i alle fall en tur til Rondane. Minst tre netter i telt en gang i juni – det blir fantastisk!:D Jeg har utrolig nok aldri bodd ute i mer enn èn natt, så det er på tide! Ellers blir det forhåpentligvis noen mindre turer også i løpet av sommeren!

  2. Prima sier:

    Du skriver godt, og filmen er stemningsfull. Får meg til å føle på lengselen etter turer. Takk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

HUNDEPASS
PARTNERE:
VI HANDLER HOS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Luna is taking a cooling swim in the ocean 😄 #swimming #dog #swimmingdog #ocean #fun #play #bordercollie #redbordercollie #summerheat #warmwater
I just realised I had not updated my Instagram on this beautiful little girl. Millie came back to us after being re-homed two years ago due to severe behavioural issues. She had become aggressive and fearful and the family decided it was best for her to get a new chance somewhere else. For a while, everything seemed to go the right way. Slowly she started trusting us and let her guard down and as the weeks went by she started to relax more and more. Unfortunately, this extraordinary girl, even though she had let her guard down a little, lived a life in constant fear. Every tiny little noise would make her fly up and bark fanatically, and when she was not sleeping she would pace back and forth in stress. She was wary around people and very sensitive towards body language. We could not trust her around people or children as she would send mixed signals and this girl could easily have bitten someone. We therefore decided to put her to sleep. To end her fears and axieties. Her very last day on this earth was spent doing everything she loved. We played fetch, drove the car around, cuddled and ate hot dogs. She wagged her tail from the moment she woke up till she closed her eyes for the last time. I will never forget you Millie. You were such a sweet soul, and you earned your forever-spot in my heart. You deserved better. Sleep well, my sweetheart 💕 #love #missyou #dog #dogtraining #itried #deservedbetter
We are currently up in the mountains, relaxing in our caravan. We've spent the days hiking and exploring and tomorrow we will go and try our luck with catching some fish! #dogtrainer #doggiehike #dogplay #dogphotography #dogphoto #dogoftheday #mountains #mountainhike #iloveyou
There are no limits to where and what you can teach! I spent 20 seconds teaching this new trick to Luna while in the toilet 😂 #dogtraining #dogtricks #bordercollie #smartashell #superdog
Tag welcomes the spring 🌱 #spring #dog #dogtoy #dogplay #bordercollie #shorthairedbordercollie #dogphoto
My little wonder has grown mentally and he is now a lot tougher! I like the direction we're heading ❤ He is still easy to handle and very eager to do right 😄 #herding #dogtraining #dogtrainer #herdingsheepdog #sheep
Winter wonderland #winterlandscape #winterphotography #winterwonderland #dog #snowdog #bordercollie #smoothcoatbordercollie #tricolorbordercollie #dogphotography #petphotography #photooftheday #dogoftheday #landscapephotography #photography #adobelightroom
Tag ❤ #bordercollie #smoothcoatbordercollie #tricolorbordercollie #dogphotography #dogandnature #winterphotography #winter #winterlandscape #winterland #snow #forest #woods #mountains #petphotography #photography #adobelightroom #dogoftheday #photooftheday
Our staffie, Loke ❤ #englishstaffordshirebullterrier #staffie #staffordshireterrier #dogphotography #petphotography #snowdog #snow #winterphotography #winter #norway
PERSONLIG BLOGG
%d bloggere like this: