Mens det regner, drømmer jeg om telttur med bikkjene..

Det er noe ved regn som trigger meg. Trigger lysta til å bevege meg ut, og være ute. Jeg vet ikke helt hva det er som gjør det, for jeg ville garantert syntes ganske så synd på meg selv om jeg satt ute og var våt og kald, men jeg har alltid likt regn. Jeg har fått kommentarer som «Du e’kke rekti’ skrudd sammen, du!» fordi jeg var ute på flere timers tur i skogen så fort det regnet. Jeg tror det er noe med luktene og frihetsfølelsen som lokker. 

Jeg sitter her i vinduskarmen, TV-en er slått av, og jeg bare nyter synet og luktene som kommer inn gjennom vindusgløtten. Luna setter seg i fanget mitt og sammen deler vi et fantastisk deilig og fredfullt øyeblikk. Fuglene flyr fra tre til tre og prøver å finne den tørreste sitteplassen. Jeg innbiller meg at jeg sitter under en gapahuk med bålet som brenner ved min side, og en kopp med noe varmt i min hånd.

Det blir definitivt en overnattingstur på noen dager i sommer. Jeg har ikke tatt mer enn en uke med ferie, og helgen i den uka skal Hugin og jeg reise på agilitykurs. Men dagene før der vil jeg bruke ute i naturen. Jeg skal ikke gå langt, men derimot satse på komfort. Når man ikke skal vandre i timevis hver dag, er det ikke like viktig å tenke på vekta i sekken. Jeg skal derfor ta med meg ekstra god mat, og det skal bli både biff, taco, pinnebrød, og mye annet godt på den turen! Jeg skal for første gang lage egen gapahuk, og jeg tar med telt i tilfelle insektene blir for plagsomme. Sukk, som jeg gleder meg. Dessverre har jeg ikke en eneste helg fri før ferien, og jeg får derfor ikke tatt meg noen overnattingsturer ute før den tid, men sannelig om jeg skal nyte turen fullt ut da!

Publisert i Friluftsliv og tur
2 kommentarer på “Mens det regner, drømmer jeg om telttur med bikkjene..
  1. For en stemningsfull film! Ah, gleder meg til teltturer nå!:D
    Jeg, kjæresten og hundene skal i alle fall en tur til Rondane. Minst tre netter i telt en gang i juni – det blir fantastisk!:D Jeg har utrolig nok aldri bodd ute i mer enn èn natt, så det er på tide! Ellers blir det forhåpentligvis noen mindre turer også i løpet av sommeren!

  2. Prima sier:

    Du skriver godt, og filmen er stemningsfull. Får meg til å føle på lengselen etter turer. Takk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

HUNDEPASS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM

Ingen Instragram-bilder ble funnet.

%d bloggere liker dette: