Mens det regner, drømmer jeg om telttur med bikkjene..

Det er noe ved regn som trigger meg. Trigger lysta til å bevege meg ut, og være ute. Jeg vet ikke helt hva det er som gjør det, for jeg ville garantert syntes ganske så synd på meg selv om jeg satt ute og var våt og kald, men jeg har alltid likt regn. Jeg har fått kommentarer som «Du e’kke rekti’ skrudd sammen, du!» fordi jeg var ute på flere timers tur i skogen så fort det regnet. Jeg tror det er noe med luktene og frihetsfølelsen som lokker. 

Jeg sitter her i vinduskarmen, TV-en er slått av, og jeg bare nyter synet og luktene som kommer inn gjennom vindusgløtten. Luna setter seg i fanget mitt og sammen deler vi et fantastisk deilig og fredfullt øyeblikk. Fuglene flyr fra tre til tre og prøver å finne den tørreste sitteplassen. Jeg innbiller meg at jeg sitter under en gapahuk med bålet som brenner ved min side, og en kopp med noe varmt i min hånd.

Det blir definitivt en overnattingstur på noen dager i sommer. Jeg har ikke tatt mer enn en uke med ferie, og helgen i den uka skal Hugin og jeg reise på agilitykurs. Men dagene før der vil jeg bruke ute i naturen. Jeg skal ikke gå langt, men derimot satse på komfort. Når man ikke skal vandre i timevis hver dag, er det ikke like viktig å tenke på vekta i sekken. Jeg skal derfor ta med meg ekstra god mat, og det skal bli både biff, taco, pinnebrød, og mye annet godt på den turen! Jeg skal for første gang lage egen gapahuk, og jeg tar med telt i tilfelle insektene blir for plagsomme. Sukk, som jeg gleder meg. Dessverre har jeg ikke en eneste helg fri før ferien, og jeg får derfor ikke tatt meg noen overnattingsturer ute før den tid, men sannelig om jeg skal nyte turen fullt ut da!

Reklamer

Hundetrener og hundeentusiast!

Publisert i Friluftsliv og tur
2 kommentarer på “Mens det regner, drømmer jeg om telttur med bikkjene..
  1. For en stemningsfull film! Ah, gleder meg til teltturer nå!:D
    Jeg, kjæresten og hundene skal i alle fall en tur til Rondane. Minst tre netter i telt en gang i juni – det blir fantastisk!:D Jeg har utrolig nok aldri bodd ute i mer enn èn natt, så det er på tide! Ellers blir det forhåpentligvis noen mindre turer også i løpet av sommeren!

  2. Prima sier:

    Du skriver godt, og filmen er stemningsfull. Får meg til å føle på lengselen etter turer. Takk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

HUNDEPASS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
This spring I had to say goodbye to this very special guy. A heartbreaking decision that had to be made. A cocktail mixture of different things that made his quality of life weaken. It is not enough to be alive, they should be living as well. ❤ Rest in peace my sweetest boy ❤ #rip #restinpeace #whippet #inmemoryof #rainbowbridge
Have you been wondering why this account suddenly went so quiet? This is why! 🍼👶 I have had a terrible struggle during pregnancy and my hands have been full just to cope with that. So much has happened in these last few months, both happy and sad things. Updates will follow. Meanwhile, enjoy a photo of Luna with our newest addition to the family 🥰 #dog #baby #dogsofinstagram #dogandchild #bordercollie #instadog #dogsofnorway
The senior of the group, Hugin the Whippet, barely having time to look at the camera for me 😎 #whippet #sighthound #instadog #dogoftheday #dogphotography #seniordog #dogsofinstagram
Luna posing as the professional model she is 💃 #modeldog #dogphoto #bordercollie #redbordercollie #photography #photooftheday #fall #autumn #autumndog #instadog
Our staffie Loke #staffordshirebullterrier #terrier #staffie #dogphoto #gooddog #dogphotography #instadog #dogoftheday #photography
Extra and Tag playing 🐕🐕 #jotunheimen #dogs #dogplay #mountain #mountaindog #hiking #holiday #fall #dogphoto #bordercollies
Extra in #jotunheimen while we sat up camp for the night. #bordercollie #mountain #norway #holiday #camping #fall #travelling #dogphoto #instadog
Extra relaxing by the road on a holiday across the country 🍂🍃🍁 #bordercollie #autumn #dogphoto #dogoftheday #dogphotography #relaxingdog #autumndog
Autumn is mountain time. The border collie trio is out and about! Extra 1,5 years - Tag 3 years and Luna 6 years old. Living the dream! 😁🐕 #bordercollie #redbordercollie #shorthairedbordercollie #dogs #hikingdog #autumn #fall #dogphoto #dogphotography #dogoftheday
%d bloggere like this: