Blefjell Dag 9 – Eventyret tar slutt

10494507_396072497200107_8453056823880335740_o

Alle bildene i dette innlegget er tatt av Synne Åkre

Søndag 20. juli 2014
Nå ligger jeg her i teltet og tenker på at turen snart er slutt. I kanskje litt over en halv time har jeg glodd på insektene og leddyrene som er fanget mellom inner- og ytterteltet. Snart er jeg tilbake til hverdagen, hvor jeg kommer til å sky slike dyr som pesten. Rart det der, egentlig!

Om bare noen timer blir vi hentet og bilturen hjem starter. Denne turen har lært meg mye, og den har nok vist noen av mine beste og verste sider. Det har vært en følelsesmessig minberg- og dalbane, med alt fra latter til sutring til banning og til kjefting. Jeg tror aldri Luna har fått så mye «nei», «slipp» og «la det vær» før, men hun er generelt veldig flink her ute. Hun har også vært veldig sliten på denne turen, mye mer sliten enn meg, og det er slettes ikke rart med tanke på at for hver kilometer vi har gått, har hun løpt fire, så mye frem og tilbake som hun løper. Det er ganske fint å se Lunas (forhåpentligvis) verste sider også.

10556273_396073330533357_550104017276852529_n

Noe jeg fryder meg veldig over, er hvor godt hun liker Nero. Luna er ganske sær på andre hunder, men Nero vet akkurat hvordan man skal takle sjefete, og til tider meggete og hormonelle damer; ignorere og gå unna! Luna har blitt kjempetrygg på han og matforsvaret hennes – det har vi ikke sett noenting til!

10582859_396073360533354_8155666764357263125_o

Synne og jeg kommer veldig godt overens også. Vi er veldig like på mange områder, spesielt på interesser, og vi er begge like avslappet. Det trenger ikke å skje noe hele tiden for at vi skal trives.

Alt i alt har dette vært en utrolig fin tur og ferie, og nå ser jeg frem til å hvile rygg og lemmer, og atter en gang få sove i en ordentlig seng. Luna skal få en lang hvil, og potene hennes skal bli helt fine før vi gjør noe fysisk utfordrende videre.

1014627_396072727200084_3714540673888811455_o

Reklamer

Hundetrener og hundeentusiast!

Publisert i Blefjell 2014, ClickerCanine, Foto, Friluftsliv og tur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

HUNDEPASS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Luna is enjoying lazy days on the couch, just waiting for the next chance to smooch the baby 👶❤ #bordercollie #lazydog #couchpotato #dogsofnorway #dogphotography #dogstagram #redbordercollie
Extra on today's little hike. My body needs a little more healing to do before we can go for real walks again, but it was nice to be in the woods again! #hike #hiking #hikingwithdogs #hikingwithdog #bordercollie #forestdog #dogwalk #instadog #instawoof #dogoftheday
This spring I had to say goodbye to this very special guy. A heartbreaking decision that had to be made. A cocktail mixture of different things that made his quality of life weaken. It is not enough to be alive, they should be living as well. ❤ Rest in peace my sweetest boy ❤ #rip #restinpeace #whippet #inmemoryof #rainbowbridge
Have you been wondering why this account suddenly went so quiet? This is why! 🍼👶 I have had a terrible struggle during pregnancy and my hands have been full just to cope with that. So much has happened in these last few months, both happy and sad things. Updates will follow. Meanwhile, enjoy a photo of Luna with our newest addition to the family 🥰 #dog #baby #dogsofinstagram #dogandchild #bordercollie #instadog #dogsofnorway
The senior of the group, Hugin the Whippet, barely having time to look at the camera for me 😎 #whippet #sighthound #instadog #dogoftheday #dogphotography #seniordog #dogsofinstagram
Luna posing as the professional model she is 💃 #modeldog #dogphoto #bordercollie #redbordercollie #photography #photooftheday #fall #autumn #autumndog #instadog
Our staffie Loke #staffordshirebullterrier #terrier #staffie #dogphoto #gooddog #dogphotography #instadog #dogoftheday #photography
Extra and Tag playing 🐕🐕 #jotunheimen #dogs #dogplay #mountain #mountaindog #hiking #holiday #fall #dogphoto #bordercollies
Extra in #jotunheimen while we sat up camp for the night. #bordercollie #mountain #norway #holiday #camping #fall #travelling #dogphoto #instadog
%d bloggere like this: