Blefjell Dag 9 – Eventyret tar slutt

10494507_396072497200107_8453056823880335740_o

Alle bildene i dette innlegget er tatt av Synne Åkre

Søndag 20. juli 2014
Nå ligger jeg her i teltet og tenker på at turen snart er slutt. I kanskje litt over en halv time har jeg glodd på insektene og leddyrene som er fanget mellom inner- og ytterteltet. Snart er jeg tilbake til hverdagen, hvor jeg kommer til å sky slike dyr som pesten. Rart det der, egentlig!

Om bare noen timer blir vi hentet og bilturen hjem starter. Denne turen har lært meg mye, og den har nok vist noen av mine beste og verste sider. Det har vært en følelsesmessig minberg- og dalbane, med alt fra latter til sutring til banning og til kjefting. Jeg tror aldri Luna har fått så mye «nei», «slipp» og «la det vær» før, men hun er generelt veldig flink her ute. Hun har også vært veldig sliten på denne turen, mye mer sliten enn meg, og det er slettes ikke rart med tanke på at for hver kilometer vi har gått, har hun løpt fire, så mye frem og tilbake som hun løper. Det er ganske fint å se Lunas (forhåpentligvis) verste sider også.

10556273_396073330533357_550104017276852529_n

Noe jeg fryder meg veldig over, er hvor godt hun liker Nero. Luna er ganske sær på andre hunder, men Nero vet akkurat hvordan man skal takle sjefete, og til tider meggete og hormonelle damer; ignorere og gå unna! Luna har blitt kjempetrygg på han og matforsvaret hennes – det har vi ikke sett noenting til!

10582859_396073360533354_8155666764357263125_o

Synne og jeg kommer veldig godt overens også. Vi er veldig like på mange områder, spesielt på interesser, og vi er begge like avslappet. Det trenger ikke å skje noe hele tiden for at vi skal trives.

Alt i alt har dette vært en utrolig fin tur og ferie, og nå ser jeg frem til å hvile rygg og lemmer, og atter en gang få sove i en ordentlig seng. Luna skal få en lang hvil, og potene hennes skal bli helt fine før vi gjør noe fysisk utfordrende videre.

1014627_396072727200084_3714540673888811455_o

Advertisements

Hundetrener og hundeentusiast!

Publisert i Blefjell 2014, ClickerCanine, Foto, Friluftsliv og tur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

HUNDEPASS
PARTNERE:
VI HANDLER HOS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Extra 7 months on sheep. He's a natural 😊🐑🐑🐕 #sheepdog #sheepdogtraining #puppytraining #dogtraining #herddog #stockdog #workingdog #workingbordercollie #sheep #herding My beautiful border boys on a hike up the mountain in Rondane! 🗻
#bordercollie #herdingdogsofinstagram #workingdog #mountainhike #doggiehike #dogwalk #ilovemydogs  #liveterbestute Luna has started training agility and she loves it! #agility #dogagility #redbordercollie #bordercollie #summer #dogtraining #dogtrainer Nemi and Extra enjoying the water up in the mountains #mixbreed #bordercolliepuppy #bordercollie #mountainhike #doghike #dogpack #dogphotography 1000 følgere!! 😍 Takk til alle som følger! I løpet av de neste dagene trekker jeg en vinner av premie fra @doggiebag_no 
I mellomtiden legger jeg ut et rykende ferskt bilde fra dagen i dag! 
#bordercollieoftheday #bordercolliepuppy #bordercollienorge #redbordercollie #tricolorbordercollie #shorthairedbordercollie #classicbordercollie #whippet #sighthound #staffie #staffordshirebullterrier #summer #norway #dogtrainer #dogpack Loke is such a cutiepie! #staffie #staffordshirebullterrier #staffies #bullies #cutedog #dogoftheday My two favourite border collie boys! ❤ #bordercollie #bordercollieoftheday #workingdog #tricolorbordercollie #classicbordercollie #shorthairedbordercollie #moumtainhike #mountains Hundene her ❤elsker❤ pakkene de får fra DoggieBag! Har du prøvd? Hvis ikke anbefaler jeg å ta en titt på doggiebag.no eller @doggiebag_no 😃
Vi er også veldig nærme 1000 følgere, noe som byr på premie fra DoggieBag til en norsk følger når vi har passert målet! 
#ad #doggiebag #doggiebag_no #hundeleker #hundeting #blefjell #dogbox #bordercollie #bordercollieoftheday #tricolorbordercollie #wannabehusky #shorthairedbordercollie Extra soon to be five months old visited the sheep again today. He is awesome! #puppyoftheday #puppytraining #dogtraining #bordercollie #bordercollieoftheday #bordercolliepuppy #sheepdogtraining
PERSONLIG BLOGG
%d bloggers like this: