Blefjell Dag 9 – Eventyret tar slutt

10494507_396072497200107_8453056823880335740_o

Alle bildene i dette innlegget er tatt av Synne Åkre

Søndag 20. juli 2014
Nå ligger jeg her i teltet og tenker på at turen snart er slutt. I kanskje litt over en halv time har jeg glodd på insektene og leddyrene som er fanget mellom inner- og ytterteltet. Snart er jeg tilbake til hverdagen, hvor jeg kommer til å sky slike dyr som pesten. Rart det der, egentlig!

Om bare noen timer blir vi hentet og bilturen hjem starter. Denne turen har lært meg mye, og den har nok vist noen av mine beste og verste sider. Det har vært en følelsesmessig minberg- og dalbane, med alt fra latter til sutring til banning og til kjefting. Jeg tror aldri Luna har fått så mye «nei», «slipp» og «la det vær» før, men hun er generelt veldig flink her ute. Hun har også vært veldig sliten på denne turen, mye mer sliten enn meg, og det er slettes ikke rart med tanke på at for hver kilometer vi har gått, har hun løpt fire, så mye frem og tilbake som hun løper. Det er ganske fint å se Lunas (forhåpentligvis) verste sider også.

10556273_396073330533357_550104017276852529_n

Noe jeg fryder meg veldig over, er hvor godt hun liker Nero. Luna er ganske sær på andre hunder, men Nero vet akkurat hvordan man skal takle sjefete, og til tider meggete og hormonelle damer; ignorere og gå unna! Luna har blitt kjempetrygg på han og matforsvaret hennes – det har vi ikke sett noenting til!

10582859_396073360533354_8155666764357263125_o

Synne og jeg kommer veldig godt overens også. Vi er veldig like på mange områder, spesielt på interesser, og vi er begge like avslappet. Det trenger ikke å skje noe hele tiden for at vi skal trives.

Alt i alt har dette vært en utrolig fin tur og ferie, og nå ser jeg frem til å hvile rygg og lemmer, og atter en gang få sove i en ordentlig seng. Luna skal få en lang hvil, og potene hennes skal bli helt fine før vi gjør noe fysisk utfordrende videre.

1014627_396072727200084_3714540673888811455_o

Reklamer

Hundetrener og hundeentusiast!

Publisert i Blefjell 2014, ClickerCanine, Foto, Friluftsliv og tur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

HUNDEPASS
PARTNERE:
VI HANDLER HOS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Luna is taking a cooling swim in the ocean 😄 #swimming #dog #swimmingdog #ocean #fun #play #bordercollie #redbordercollie #summerheat #warmwater
I just realised I had not updated my Instagram on this beautiful little girl. Millie came back to us after being re-homed two years ago due to severe behavioural issues. She had become aggressive and fearful and the family decided it was best for her to get a new chance somewhere else. For a while, everything seemed to go the right way. Slowly she started trusting us and let her guard down and as the weeks went by she started to relax more and more. Unfortunately, this extraordinary girl, even though she had let her guard down a little, lived a life in constant fear. Every tiny little noise would make her fly up and bark fanatically, and when she was not sleeping she would pace back and forth in stress. She was wary around people and very sensitive towards body language. We could not trust her around people or children as she would send mixed signals and this girl could easily have bitten someone. We therefore decided to put her to sleep. To end her fears and axieties. Her very last day on this earth was spent doing everything she loved. We played fetch, drove the car around, cuddled and ate hot dogs. She wagged her tail from the moment she woke up till she closed her eyes for the last time. I will never forget you Millie. You were such a sweet soul, and you earned your forever-spot in my heart. You deserved better. Sleep well, my sweetheart 💕 #love #missyou #dog #dogtraining #itried #deservedbetter
We are currently up in the mountains, relaxing in our caravan. We've spent the days hiking and exploring and tomorrow we will go and try our luck with catching some fish! #dogtrainer #doggiehike #dogplay #dogphotography #dogphoto #dogoftheday #mountains #mountainhike #iloveyou
There are no limits to where and what you can teach! I spent 20 seconds teaching this new trick to Luna while in the toilet 😂 #dogtraining #dogtricks #bordercollie #smartashell #superdog
Tag welcomes the spring 🌱 #spring #dog #dogtoy #dogplay #bordercollie #shorthairedbordercollie #dogphoto
My little wonder has grown mentally and he is now a lot tougher! I like the direction we're heading ❤ He is still easy to handle and very eager to do right 😄 #herding #dogtraining #dogtrainer #herdingsheepdog #sheep
Winter wonderland #winterlandscape #winterphotography #winterwonderland #dog #snowdog #bordercollie #smoothcoatbordercollie #tricolorbordercollie #dogphotography #petphotography #photooftheday #dogoftheday #landscapephotography #photography #adobelightroom
Tag ❤ #bordercollie #smoothcoatbordercollie #tricolorbordercollie #dogphotography #dogandnature #winterphotography #winter #winterlandscape #winterland #snow #forest #woods #mountains #petphotography #photography #adobelightroom #dogoftheday #photooftheday
Our staffie, Loke ❤ #englishstaffordshirebullterrier #staffie #staffordshireterrier #dogphotography #petphotography #snowdog #snow #winterphotography #winter #norway
PERSONLIG BLOGG
%d bloggere like this: