Blefjell Dag 8 – Hugin har bursdag!

10555361_393289974145026_1980145158_o Lørdag 19. juli 2014 Hipp hurra for min vakre Hugin som er 5 år i dag! Savnet etter Hugin kom for alvor for et par dager siden. Jeg lå og tenkte mye på den vakre gutten min, men jeg er fremdeles glad jeg valgte å la han være igjen hjemme. Han er ikke beskyttet mot vær eller temperaturer, så han blir veldig fort kald og våt, og denne turen har ikke vært av det tørre slaget, på tross av at vi har vært veldig heldig med været nesten hele tiden. I tillegg til å vite at han hadde kommet til å mistrives mesteparten av denne turen, hadde jeg måttet bære dobbelt opp med hundemat, og jeg hadde måttet ha med et lite lager av hundeklær også. Ekstra vekt jeg er glad jeg slipper! IMG_1158 copy I dag våknet jeg og var helt ekstremt varm. Sola sto på for fullt og det var nesten uutholdelig i teltet. I dag har planen vært å bare slappe av og kose oss. Vi har derfor både sanket blåbær og badet. Senere på dagen dro vi til et annet og større vann lenger ned for å prøve fiskelykken der. Vi håpet på noe annet enn abbor, rett og slett fordi vi er noen ordentlig amatører på den type fisk. Etter å ha gått en liten stund kom vi frem, og du verden så flott det var der! Strand og langgrunt, og vakker utsikt. Vannet var klart og fint, og før Synne prøvde stanga måtte vi bare ut og bade. Vannet var litt kjøligere enn Bolkesjø, men bunnen var av behagelig og fin sand. Fisk fikk vi ikke, for all den store fisken holder til på dypere vann. Det gjorde ikke så mye – turen var iallefall fin! IMG_1830 copyNå er det bare ett døgn til vi blir hentet, og jeg tror det blir ganske rart å komme hjem. Dette er den første langturen jeg har fått gjennomført, og følgelig det lengste jeg har vært ute i naturen sammenhengende.

Jeg er helt fascinert av hvor lite man trenger for å ha det gøy og underholde seg selv. Jeg har ikke kjedet meg ett eneste øyeblikk, selv ikke når jeg ikke har gjort noen ting. Det får meg til å tenke over hvilken verden store deler av oss mennesker lever i, kontra hva vi er skapt for. Hjemme blir det kjedelig om jeg ikke har noenting å gjøre, mens her er det bare deilig og avslappende.

 

Hundetrener og hundeentusiast!

Publisert i Blefjell 2014, ClickerCanine, Friluftsliv og tur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

HUNDEPASS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Playtime is funtime! #playtime #funtime #slowmo #superslomo #dogplay #samsung #bordercollie #withgalaxy @samsungnorge
Had a lovely training session with this guy today. For a long while now I have been ill, and my training motivation hit rock bottom, leading to him not being trained to cope with every day life. Extra has not suffered from this, we have not trained these things because they have not been a part of our life. The mayor thing to teach this guy is to stop herding cars, and today's training started at the end of a big field next to the motor high way. We worked our way towards the driving cars, reinforcing contact, calm behaviour and ignoring the cars. The reinforcement was delicious wiener bites and the occasional tug toy when the situation called for it. I am still amazed about the suverinity of this dog! Even though he for 3 years has been herding cars whenever we have gotten close to them, this was an easy training. We got so close to the highway I had to stop because I would not go any closer to the moving cars, not because it was too much for him to handle! It was almost like herding cars never had been any issue at all ever in his life. One should never underestimate the power of reinforcing the behaviour we want of our dogs. I dared having him off leash as shown in the picture here from today, though I am not a fool: I went back to the safer side of the field just in case and I will never have any dog of any sort strolling close to the road off leash. This training session made me remember the good feelings about training dogs, why I used to love it so much and why I wanted border collies in the first place. It was just what I needed to get back in the saddle after such a long absence from what I have been doing for so many years! Today was a good day. Thank you Extra, for being such an awesome dog! 💪 #dogtraining #dogtrainer #positivereinforcement #clickertraining #bordercollie #awesomedog #happydog #dogowner #dogbehaviour
Tag and Luna, the adult and senior! #tricolorbordercollie #redbordercollie #bordercollies #bordercollie #bordercolliesrock #dogsofnorway #dogoftheday #dogsofinstagram #dogsofnorway
Luna has turned senior this year, 7 years old! Time really does fly! #bordercollie #fall #autumn #autumndog #dogphotography #sheepdog #instadog #dogsofnorway #redbordercollie
I just love the classic looking border collies! #bordercollie #fall #autumn #autumndog #dogphotography #sheepdog #instadog #dogsofnorway #classicbordercollie #bordercolliesrock
Extra waving his fluffy tail! #bordercollie #fall #autumn #autumndog #dogphotography #sheepdog #instadog #dogsofnorway #bordercolliesrock
Extra posing in the fields! #bordercollie #fall #autumn #autumndog #dogphotography #sheepdog #instadog #dogsofnorway #sheepdog #classicbordercollie #bordercolliesrock
Luna and Tag #bordercollie #redbordercollie #shorthairedbordercollie #autumn #autumndog #dogphotography #dogsofinstagram #instadog
Luna is enjoying lazy days on the couch, just waiting for the next chance to smooch the baby 👶❤ #bordercollie #lazydog #couchpotato #dogsofnorway #dogphotography #dogstagram #redbordercollie
%d bloggere like this: