Blefjell Dag 8 – Hugin har bursdag!

10555361_393289974145026_1980145158_o Lørdag 19. juli 2014 Hipp hurra for min vakre Hugin som er 5 år i dag! Savnet etter Hugin kom for alvor for et par dager siden. Jeg lå og tenkte mye på den vakre gutten min, men jeg er fremdeles glad jeg valgte å la han være igjen hjemme. Han er ikke beskyttet mot vær eller temperaturer, så han blir veldig fort kald og våt, og denne turen har ikke vært av det tørre slaget, på tross av at vi har vært veldig heldig med været nesten hele tiden. I tillegg til å vite at han hadde kommet til å mistrives mesteparten av denne turen, hadde jeg måttet bære dobbelt opp med hundemat, og jeg hadde måttet ha med et lite lager av hundeklær også. Ekstra vekt jeg er glad jeg slipper! IMG_1158 copy I dag våknet jeg og var helt ekstremt varm. Sola sto på for fullt og det var nesten uutholdelig i teltet. I dag har planen vært å bare slappe av og kose oss. Vi har derfor både sanket blåbær og badet. Senere på dagen dro vi til et annet og større vann lenger ned for å prøve fiskelykken der. Vi håpet på noe annet enn abbor, rett og slett fordi vi er noen ordentlig amatører på den type fisk. Etter å ha gått en liten stund kom vi frem, og du verden så flott det var der! Strand og langgrunt, og vakker utsikt. Vannet var klart og fint, og før Synne prøvde stanga måtte vi bare ut og bade. Vannet var litt kjøligere enn Bolkesjø, men bunnen var av behagelig og fin sand. Fisk fikk vi ikke, for all den store fisken holder til på dypere vann. Det gjorde ikke så mye – turen var iallefall fin! IMG_1830 copyNå er det bare ett døgn til vi blir hentet, og jeg tror det blir ganske rart å komme hjem. Dette er den første langturen jeg har fått gjennomført, og følgelig det lengste jeg har vært ute i naturen sammenhengende.

Jeg er helt fascinert av hvor lite man trenger for å ha det gøy og underholde seg selv. Jeg har ikke kjedet meg ett eneste øyeblikk, selv ikke når jeg ikke har gjort noen ting. Det får meg til å tenke over hvilken verden store deler av oss mennesker lever i, kontra hva vi er skapt for. Hjemme blir det kjedelig om jeg ikke har noenting å gjøre, mens her er det bare deilig og avslappende.

 

Reklamer

Hundetrener og hundeentusiast!

Publisert i Blefjell 2014, ClickerCanine, Friluftsliv og tur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

HUNDEPASS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Luna is enjoying lazy days on the couch, just waiting for the next chance to smooch the baby 👶❤ #bordercollie #lazydog #couchpotato #dogsofnorway #dogphotography #dogstagram #redbordercollie
Extra on today's little hike. My body needs a little more healing to do before we can go for real walks again, but it was nice to be in the woods again! #hike #hiking #hikingwithdogs #hikingwithdog #bordercollie #forestdog #dogwalk #instadog #instawoof #dogoftheday
This spring I had to say goodbye to this very special guy. A heartbreaking decision that had to be made. A cocktail mixture of different things that made his quality of life weaken. It is not enough to be alive, they should be living as well. ❤ Rest in peace my sweetest boy ❤ #rip #restinpeace #whippet #inmemoryof #rainbowbridge
Have you been wondering why this account suddenly went so quiet? This is why! 🍼👶 I have had a terrible struggle during pregnancy and my hands have been full just to cope with that. So much has happened in these last few months, both happy and sad things. Updates will follow. Meanwhile, enjoy a photo of Luna with our newest addition to the family 🥰 #dog #baby #dogsofinstagram #dogandchild #bordercollie #instadog #dogsofnorway
The senior of the group, Hugin the Whippet, barely having time to look at the camera for me 😎 #whippet #sighthound #instadog #dogoftheday #dogphotography #seniordog #dogsofinstagram
Luna posing as the professional model she is 💃 #modeldog #dogphoto #bordercollie #redbordercollie #photography #photooftheday #fall #autumn #autumndog #instadog
Our staffie Loke #staffordshirebullterrier #terrier #staffie #dogphoto #gooddog #dogphotography #instadog #dogoftheday #photography
Extra and Tag playing 🐕🐕 #jotunheimen #dogs #dogplay #mountain #mountaindog #hiking #holiday #fall #dogphoto #bordercollies
Extra in #jotunheimen while we sat up camp for the night. #bordercollie #mountain #norway #holiday #camping #fall #travelling #dogphoto #instadog
%d bloggere like this: