Blefjell Dag 8 – Hugin har bursdag!

10555361_393289974145026_1980145158_o Lørdag 19. juli 2014 Hipp hurra for min vakre Hugin som er 5 år i dag! Savnet etter Hugin kom for alvor for et par dager siden. Jeg lå og tenkte mye på den vakre gutten min, men jeg er fremdeles glad jeg valgte å la han være igjen hjemme. Han er ikke beskyttet mot vær eller temperaturer, så han blir veldig fort kald og våt, og denne turen har ikke vært av det tørre slaget, på tross av at vi har vært veldig heldig med været nesten hele tiden. I tillegg til å vite at han hadde kommet til å mistrives mesteparten av denne turen, hadde jeg måttet bære dobbelt opp med hundemat, og jeg hadde måttet ha med et lite lager av hundeklær også. Ekstra vekt jeg er glad jeg slipper! IMG_1158 copy I dag våknet jeg og var helt ekstremt varm. Sola sto på for fullt og det var nesten uutholdelig i teltet. I dag har planen vært å bare slappe av og kose oss. Vi har derfor både sanket blåbær og badet. Senere på dagen dro vi til et annet og større vann lenger ned for å prøve fiskelykken der. Vi håpet på noe annet enn abbor, rett og slett fordi vi er noen ordentlig amatører på den type fisk. Etter å ha gått en liten stund kom vi frem, og du verden så flott det var der! Strand og langgrunt, og vakker utsikt. Vannet var klart og fint, og før Synne prøvde stanga måtte vi bare ut og bade. Vannet var litt kjøligere enn Bolkesjø, men bunnen var av behagelig og fin sand. Fisk fikk vi ikke, for all den store fisken holder til på dypere vann. Det gjorde ikke så mye – turen var iallefall fin! IMG_1830 copyNå er det bare ett døgn til vi blir hentet, og jeg tror det blir ganske rart å komme hjem. Dette er den første langturen jeg har fått gjennomført, og følgelig det lengste jeg har vært ute i naturen sammenhengende.

Jeg er helt fascinert av hvor lite man trenger for å ha det gøy og underholde seg selv. Jeg har ikke kjedet meg ett eneste øyeblikk, selv ikke når jeg ikke har gjort noen ting. Det får meg til å tenke over hvilken verden store deler av oss mennesker lever i, kontra hva vi er skapt for. Hjemme blir det kjedelig om jeg ikke har noenting å gjøre, mens her er det bare deilig og avslappende.

 

Reklamer

Hundetrener og hundeentusiast!

Publisert i Blefjell 2014, ClickerCanine, Friluftsliv og tur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

HUNDEPASS
PARTNERE:
VI HANDLER HOS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
@vimsedyret 's Killi herding sheep 😍 #bordercollie #herdingsheepdog #dogtraining #sheepdogtraining #workingdog The sheep and Extra having a little pep talk before training #dogtraining #sheepdog #sheepdogtraining #bordercollie #workingdog #workingsheepdog #bordercollie #sheep Extra 11 months old herding sheep 🐑🐑 #herding #herddog #dogtraining #bordercollie #workingdog Worked the sheep today again. Had huge leaps in the training, this was a really fun day! Thank you @vimsedyret 🐑🐑 #sheepdog #sheepdogtraining #dogtraining #herding #sheep Extra 11 months herding sheep. He has such long legs! I don't know how he's able to control them 😂 #dogtraining #sheepdog #workingdog #bordercollie Extra 11 months herding 🐑🐑🐑 #sheepdog #sheep #herding #dogtraining After over a month's break we tried herding again today. It went quite well. 😊  #herdingsheepdog #herding #dogtraining  #bordercollie #workingdog Winters are dark in Norway, but it doesn't make it less fun! #darkwinter #winter #norway #dogphoto #playingdogs #snow #snowdogs #bordercollie #bordercollies #dogphoto #photography Winters are dark in Norway, but it doesn't make it less fun! #darkwinter #winter #norway #dogphoto #playingdogs #snow #snowdogs #bordercollie #bordercollies #dogphoto #photography
PERSONLIG BLOGG
%d bloggere like this: