Blefjell Dag 8 – Hugin har bursdag!

10555361_393289974145026_1980145158_o Lørdag 19. juli 2014 Hipp hurra for min vakre Hugin som er 5 år i dag! Savnet etter Hugin kom for alvor for et par dager siden. Jeg lå og tenkte mye på den vakre gutten min, men jeg er fremdeles glad jeg valgte å la han være igjen hjemme. Han er ikke beskyttet mot vær eller temperaturer, så han blir veldig fort kald og våt, og denne turen har ikke vært av det tørre slaget, på tross av at vi har vært veldig heldig med været nesten hele tiden. I tillegg til å vite at han hadde kommet til å mistrives mesteparten av denne turen, hadde jeg måttet bære dobbelt opp med hundemat, og jeg hadde måttet ha med et lite lager av hundeklær også. Ekstra vekt jeg er glad jeg slipper! IMG_1158 copy I dag våknet jeg og var helt ekstremt varm. Sola sto på for fullt og det var nesten uutholdelig i teltet. I dag har planen vært å bare slappe av og kose oss. Vi har derfor både sanket blåbær og badet. Senere på dagen dro vi til et annet og større vann lenger ned for å prøve fiskelykken der. Vi håpet på noe annet enn abbor, rett og slett fordi vi er noen ordentlig amatører på den type fisk. Etter å ha gått en liten stund kom vi frem, og du verden så flott det var der! Strand og langgrunt, og vakker utsikt. Vannet var klart og fint, og før Synne prøvde stanga måtte vi bare ut og bade. Vannet var litt kjøligere enn Bolkesjø, men bunnen var av behagelig og fin sand. Fisk fikk vi ikke, for all den store fisken holder til på dypere vann. Det gjorde ikke så mye – turen var iallefall fin! IMG_1830 copyNå er det bare ett døgn til vi blir hentet, og jeg tror det blir ganske rart å komme hjem. Dette er den første langturen jeg har fått gjennomført, og følgelig det lengste jeg har vært ute i naturen sammenhengende.

Jeg er helt fascinert av hvor lite man trenger for å ha det gøy og underholde seg selv. Jeg har ikke kjedet meg ett eneste øyeblikk, selv ikke når jeg ikke har gjort noen ting. Det får meg til å tenke over hvilken verden store deler av oss mennesker lever i, kontra hva vi er skapt for. Hjemme blir det kjedelig om jeg ikke har noenting å gjøre, mens her er det bare deilig og avslappende.

 

Reklamer

Hundetrener og hundeentusiast!

Publisert i Blefjell 2014, ClickerCanine, Friluftsliv og tur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

HUNDEPASS
PARTNERE:
VI HANDLER HOS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Luna is taking a cooling swim in the ocean 😄 #swimming #dog #swimmingdog #ocean #fun #play #bordercollie #redbordercollie #summerheat #warmwater
I just realised I had not updated my Instagram on this beautiful little girl. Millie came back to us after being re-homed two years ago due to severe behavioural issues. She had become aggressive and fearful and the family decided it was best for her to get a new chance somewhere else. For a while, everything seemed to go the right way. Slowly she started trusting us and let her guard down and as the weeks went by she started to relax more and more. Unfortunately, this extraordinary girl, even though she had let her guard down a little, lived a life in constant fear. Every tiny little noise would make her fly up and bark fanatically, and when she was not sleeping she would pace back and forth in stress. She was wary around people and very sensitive towards body language. We could not trust her around people or children as she would send mixed signals and this girl could easily have bitten someone. We therefore decided to put her to sleep. To end her fears and axieties. Her very last day on this earth was spent doing everything she loved. We played fetch, drove the car around, cuddled and ate hot dogs. She wagged her tail from the moment she woke up till she closed her eyes for the last time. I will never forget you Millie. You were such a sweet soul, and you earned your forever-spot in my heart. You deserved better. Sleep well, my sweetheart 💕 #love #missyou #dog #dogtraining #itried #deservedbetter
We are currently up in the mountains, relaxing in our caravan. We've spent the days hiking and exploring and tomorrow we will go and try our luck with catching some fish! #dogtrainer #doggiehike #dogplay #dogphotography #dogphoto #dogoftheday #mountains #mountainhike #iloveyou
There are no limits to where and what you can teach! I spent 20 seconds teaching this new trick to Luna while in the toilet 😂 #dogtraining #dogtricks #bordercollie #smartashell #superdog
Tag welcomes the spring 🌱 #spring #dog #dogtoy #dogplay #bordercollie #shorthairedbordercollie #dogphoto
My little wonder has grown mentally and he is now a lot tougher! I like the direction we're heading ❤ He is still easy to handle and very eager to do right 😄 #herding #dogtraining #dogtrainer #herdingsheepdog #sheep
Winter wonderland #winterlandscape #winterphotography #winterwonderland #dog #snowdog #bordercollie #smoothcoatbordercollie #tricolorbordercollie #dogphotography #petphotography #photooftheday #dogoftheday #landscapephotography #photography #adobelightroom
Tag ❤ #bordercollie #smoothcoatbordercollie #tricolorbordercollie #dogphotography #dogandnature #winterphotography #winter #winterlandscape #winterland #snow #forest #woods #mountains #petphotography #photography #adobelightroom #dogoftheday #photooftheday
Our staffie, Loke ❤ #englishstaffordshirebullterrier #staffie #staffordshireterrier #dogphotography #petphotography #snowdog #snow #winterphotography #winter #norway
PERSONLIG BLOGG
%d bloggere like this: