Blefjell Dag 2

IMG_0611 copy
Søndag 13. juli 2014
I dag har vi alle vært trege og dorske. Jeg og Luna var oppe et sted mellom 7 og halv 8, og startet morgenen med en deilig kopp kakao, mens solen sjenert tittet frem bak det stadig tykkere skylaget. Det var ikke et eneste blodsugende insekt å se, bare en og annen ravn oppe på himmelen som manøvrerte seg så godt de kunne i den økende vinden.

Mens jeg satt der og nøt kakaoen min tittet det plutselig frem et lemen, og Luna føyk avgårde etter det. Mellom lemenskrik og logrende hundehale, raslet det i busker der Luna øvde seg på jaktegenskapene sine. Det tok ikke lang tid før jeg fikk hanket henne inn igjen, og på nytt senket roen seg.

IMG_0588 copy

Synne og Nero sto opp et par timer senere, og dagen gikk tregt. Med null energi og øm kropp etter gårsdagens bæring gikk det en halv dag og tre ørreter før vi brukte én time og vel så det på å pakke sekkene våre. Energien var virkelig på bunnen i dag. Synne fikk litt mer energi av nøtter og sjokolade, men ellers var hele gjengen preget av slapphet. Selv Luna, som er den mest viltre hunden jeg noen gang har møtt lå og sov i lyngen.

IMG_0641 copy IMG_0646 copy IMG_0647 copy IMG_0657 copy

Da vi omsider kom oss avgårde, satt vi kursen mot Eriksbu, som var gårsdagens mål. Det var meldt regn fra og med i morgen med tilhørende torden og lyn, så vi ville sette opp teltene i nærheten i tilfelle alt for dårlig vær.

Etter å ha gått en times tid på en avsidesliggende sti som førte oss inn i meget ulendt terreng kom vi endelig frem til hytta. Bare 200 meter unna satt Luna seg ned med forlabben i været og pep av smerte. Lille, slitne jenta mi hadde fått krampe i foten og dette gjorde fryktelig vondt! Det ga seg heldigvis ganske fort, men kroppen hennes er nok meget sliten allerede. Hun løper jo overalt hele tiden, så rart er det ikke! Det er nok bra vi allerede har avtalt henting ved et mye tidligere sted enn opprinnelig planlagt.

IMG_0715 copy IMG_0722 copy IMG_0723 copy

På grunn av Lunas kramper og generelle sårfothet, valgte vi å låse oss inn på hytta og overnatte her. Det er med stor sannsynlighet at vi blir her ut morgendagen også, ettersom været skal være dårlig. Da er det godt med ordentlig tak over hodet.

Ikke lenge etter at vi hadde rigget oss til her startet regnet. Ilden er allerede tent i peisen, sko og sokker hengt til tørk, og maten er servert. Vi koser oss veldig nå!

IMG_0726 copy

Holder på med betaling av oppholdet

Holder på med betaling av oppholdet

Reklamer

Hundetrener og hundeentusiast!

Stikkord: , , , , ,
Publisert i Blefjell 2014, ClickerCanine, Friluftsliv og tur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

HUNDEPASS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Luna is enjoying lazy days on the couch, just waiting for the next chance to smooch the baby 👶❤ #bordercollie #lazydog #couchpotato #dogsofnorway #dogphotography #dogstagram #redbordercollie
Extra on today's little hike. My body needs a little more healing to do before we can go for real walks again, but it was nice to be in the woods again! #hike #hiking #hikingwithdogs #hikingwithdog #bordercollie #forestdog #dogwalk #instadog #instawoof #dogoftheday
This spring I had to say goodbye to this very special guy. A heartbreaking decision that had to be made. A cocktail mixture of different things that made his quality of life weaken. It is not enough to be alive, they should be living as well. ❤ Rest in peace my sweetest boy ❤ #rip #restinpeace #whippet #inmemoryof #rainbowbridge
Have you been wondering why this account suddenly went so quiet? This is why! 🍼👶 I have had a terrible struggle during pregnancy and my hands have been full just to cope with that. So much has happened in these last few months, both happy and sad things. Updates will follow. Meanwhile, enjoy a photo of Luna with our newest addition to the family 🥰 #dog #baby #dogsofinstagram #dogandchild #bordercollie #instadog #dogsofnorway
The senior of the group, Hugin the Whippet, barely having time to look at the camera for me 😎 #whippet #sighthound #instadog #dogoftheday #dogphotography #seniordog #dogsofinstagram
Luna posing as the professional model she is 💃 #modeldog #dogphoto #bordercollie #redbordercollie #photography #photooftheday #fall #autumn #autumndog #instadog
Our staffie Loke #staffordshirebullterrier #terrier #staffie #dogphoto #gooddog #dogphotography #instadog #dogoftheday #photography
Extra and Tag playing 🐕🐕 #jotunheimen #dogs #dogplay #mountain #mountaindog #hiking #holiday #fall #dogphoto #bordercollies
Extra in #jotunheimen while we sat up camp for the night. #bordercollie #mountain #norway #holiday #camping #fall #travelling #dogphoto #instadog
%d bloggere like this: