Blefjell Dag 2

IMG_0611 copy
Søndag 13. juli 2014
I dag har vi alle vært trege og dorske. Jeg og Luna var oppe et sted mellom 7 og halv 8, og startet morgenen med en deilig kopp kakao, mens solen sjenert tittet frem bak det stadig tykkere skylaget. Det var ikke et eneste blodsugende insekt å se, bare en og annen ravn oppe på himmelen som manøvrerte seg så godt de kunne i den økende vinden.

Mens jeg satt der og nøt kakaoen min tittet det plutselig frem et lemen, og Luna føyk avgårde etter det. Mellom lemenskrik og logrende hundehale, raslet det i busker der Luna øvde seg på jaktegenskapene sine. Det tok ikke lang tid før jeg fikk hanket henne inn igjen, og på nytt senket roen seg.

IMG_0588 copy

Synne og Nero sto opp et par timer senere, og dagen gikk tregt. Med null energi og øm kropp etter gårsdagens bæring gikk det en halv dag og tre ørreter før vi brukte én time og vel så det på å pakke sekkene våre. Energien var virkelig på bunnen i dag. Synne fikk litt mer energi av nøtter og sjokolade, men ellers var hele gjengen preget av slapphet. Selv Luna, som er den mest viltre hunden jeg noen gang har møtt lå og sov i lyngen.

IMG_0641 copy IMG_0646 copy IMG_0647 copy IMG_0657 copy

Da vi omsider kom oss avgårde, satt vi kursen mot Eriksbu, som var gårsdagens mål. Det var meldt regn fra og med i morgen med tilhørende torden og lyn, så vi ville sette opp teltene i nærheten i tilfelle alt for dårlig vær.

Etter å ha gått en times tid på en avsidesliggende sti som førte oss inn i meget ulendt terreng kom vi endelig frem til hytta. Bare 200 meter unna satt Luna seg ned med forlabben i været og pep av smerte. Lille, slitne jenta mi hadde fått krampe i foten og dette gjorde fryktelig vondt! Det ga seg heldigvis ganske fort, men kroppen hennes er nok meget sliten allerede. Hun løper jo overalt hele tiden, så rart er det ikke! Det er nok bra vi allerede har avtalt henting ved et mye tidligere sted enn opprinnelig planlagt.

IMG_0715 copy IMG_0722 copy IMG_0723 copy

På grunn av Lunas kramper og generelle sårfothet, valgte vi å låse oss inn på hytta og overnatte her. Det er med stor sannsynlighet at vi blir her ut morgendagen også, ettersom været skal være dårlig. Da er det godt med ordentlig tak over hodet.

Ikke lenge etter at vi hadde rigget oss til her startet regnet. Ilden er allerede tent i peisen, sko og sokker hengt til tørk, og maten er servert. Vi koser oss veldig nå!

IMG_0726 copy

Holder på med betaling av oppholdet

Holder på med betaling av oppholdet

Reklamer

Hundetrener og hundeentusiast!

Tagged with: , , , , ,
Publisert i Blefjell 2014, ClickerCanine, Friluftsliv og tur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

HUNDEPASS
PARTNERE:
VI HANDLER HOS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Luna is taking a cooling swim in the ocean 😄 #swimming #dog #swimmingdog #ocean #fun #play #bordercollie #redbordercollie #summerheat #warmwater
I just realised I had not updated my Instagram on this beautiful little girl. Millie came back to us after being re-homed two years ago due to severe behavioural issues. She had become aggressive and fearful and the family decided it was best for her to get a new chance somewhere else. For a while, everything seemed to go the right way. Slowly she started trusting us and let her guard down and as the weeks went by she started to relax more and more. Unfortunately, this extraordinary girl, even though she had let her guard down a little, lived a life in constant fear. Every tiny little noise would make her fly up and bark fanatically, and when she was not sleeping she would pace back and forth in stress. She was wary around people and very sensitive towards body language. We could not trust her around people or children as she would send mixed signals and this girl could easily have bitten someone. We therefore decided to put her to sleep. To end her fears and axieties. Her very last day on this earth was spent doing everything she loved. We played fetch, drove the car around, cuddled and ate hot dogs. She wagged her tail from the moment she woke up till she closed her eyes for the last time. I will never forget you Millie. You were such a sweet soul, and you earned your forever-spot in my heart. You deserved better. Sleep well, my sweetheart 💕 #love #missyou #dog #dogtraining #itried #deservedbetter
We are currently up in the mountains, relaxing in our caravan. We've spent the days hiking and exploring and tomorrow we will go and try our luck with catching some fish! #dogtrainer #doggiehike #dogplay #dogphotography #dogphoto #dogoftheday #mountains #mountainhike #iloveyou
There are no limits to where and what you can teach! I spent 20 seconds teaching this new trick to Luna while in the toilet 😂 #dogtraining #dogtricks #bordercollie #smartashell #superdog
Tag welcomes the spring 🌱 #spring #dog #dogtoy #dogplay #bordercollie #shorthairedbordercollie #dogphoto
My little wonder has grown mentally and he is now a lot tougher! I like the direction we're heading ❤ He is still easy to handle and very eager to do right 😄 #herding #dogtraining #dogtrainer #herdingsheepdog #sheep
Winter wonderland #winterlandscape #winterphotography #winterwonderland #dog #snowdog #bordercollie #smoothcoatbordercollie #tricolorbordercollie #dogphotography #petphotography #photooftheday #dogoftheday #landscapephotography #photography #adobelightroom
Tag ❤ #bordercollie #smoothcoatbordercollie #tricolorbordercollie #dogphotography #dogandnature #winterphotography #winter #winterlandscape #winterland #snow #forest #woods #mountains #petphotography #photography #adobelightroom #dogoftheday #photooftheday
Our staffie, Loke ❤ #englishstaffordshirebullterrier #staffie #staffordshireterrier #dogphotography #petphotography #snowdog #snow #winterphotography #winter #norway
PERSONLIG BLOGG
%d bloggere like this: