Zico på påskebesøk

IMG_2811 copyVakreste lille Zico er på besøk over påsken. Han ankom i går kveld, og skal bli her til neste uke. Zico, på sine 13 måneder (mener det er dét han er nå), er full av sprell og påfunn, men Gud så søt og god han er. Det er nå fjerde gangen han er på besøk her, og han har ikke bare sklidd rett inn i min firbente gruppe, men jaggu har han sikret seg en plass i hjertet mitt også!

Det er tydelig at han er et integrert medlem av familien her, på tross av at han ikke bor her. Verken Hugin eller Luna gadd å en gang hilse på han da han kom inn døren, og det er slik de forholder seg til hverandre også. Det er nesten som om de sier «Åja, det er bare deg ja, velkommen hjem» under et hevet øyebryn.

Noe av det morsomste ved å passe en såpass ung hund jevnlig er å se hvordan han utvikler seg. Han har ikke forandret seg mye fysisk fra første gang jeg passet han, men mentalt blir han bare mer og mer voksen. Han er fremdeles veldig ung, selvfølgelig, han er jo ikke gamle karen. Men av-knappen hans blir bare mer og mer tydelig inne, og han er mer fokusert ute når vi trener på å blandt annet gå pent i bånd. Denne karen er full av energi, og impulskontrollen hans er ikke den sterkeste – samt at han veldig lett blir distrahert. Dog har vi hatt den beste båndtreningen noen sinne i dag, og han begynner smått å ta poenget!

Vi har kost oss masse bare siden i går. Idag snek han seg opp i sengen og i armkroken min så fort vekkerklokken ringte, og han har «hjulpet» meg masse med husarbeid og ommøblering. Spesielt hjelpsom var han da jeg hang opp en ny vegglampe i stua. Det var nemlig veldig viktig å sortere skruene på nytt, må skjønne!

Hvordan har deres 1. april vært? Har dere blitt narret av noen? Selv gikk jeg nesten fem på av en, men ellers er det ingen som har greid å lure meg – så vidt jeg vet i alle fall! Vi prøvde oss på at Zico skulle flytte inn, og greide da å lure et par med det! Greide også å lure ei til å tro at Zico og Luna paret, og de ville i så fall få nydelige narrevalper!

Og et lite bilde fra vår morgen. Hugin lå og varmet føttene mine, mens Zico og Luna lå i hver sin armkrok. Hvem vil vel ikke våkne til så mye kos og kjærlighet?

Og et lite bilde fra vår morgen. Hugin lå og varmet føttene mine, mens Zico og Luna lå i hver sin armkrok. Hvem vil vel ikke våkne til så mye kos og kjærlighet?

Reklamer

Hundetrener og hundeentusiast!

Publisert i ClickerCanine
One comment on “Zico på påskebesøk
  1. Prima sier:

    Det er så gøy med besøkshund, og Prima elsker å få besøk. Dog er gjerne besøket helt utslitt når de drar hjem:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

HUNDEPASS
PARTNERE:
VI HANDLER HOS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Luna is taking a cooling swim in the ocean 😄 #swimming #dog #swimmingdog #ocean #fun #play #bordercollie #redbordercollie #summerheat #warmwater
I just realised I had not updated my Instagram on this beautiful little girl. Millie came back to us after being re-homed two years ago due to severe behavioural issues. She had become aggressive and fearful and the family decided it was best for her to get a new chance somewhere else. For a while, everything seemed to go the right way. Slowly she started trusting us and let her guard down and as the weeks went by she started to relax more and more. Unfortunately, this extraordinary girl, even though she had let her guard down a little, lived a life in constant fear. Every tiny little noise would make her fly up and bark fanatically, and when she was not sleeping she would pace back and forth in stress. She was wary around people and very sensitive towards body language. We could not trust her around people or children as she would send mixed signals and this girl could easily have bitten someone. We therefore decided to put her to sleep. To end her fears and axieties. Her very last day on this earth was spent doing everything she loved. We played fetch, drove the car around, cuddled and ate hot dogs. She wagged her tail from the moment she woke up till she closed her eyes for the last time. I will never forget you Millie. You were such a sweet soul, and you earned your forever-spot in my heart. You deserved better. Sleep well, my sweetheart 💕 #love #missyou #dog #dogtraining #itried #deservedbetter
We are currently up in the mountains, relaxing in our caravan. We've spent the days hiking and exploring and tomorrow we will go and try our luck with catching some fish! #dogtrainer #doggiehike #dogplay #dogphotography #dogphoto #dogoftheday #mountains #mountainhike #iloveyou
There are no limits to where and what you can teach! I spent 20 seconds teaching this new trick to Luna while in the toilet 😂 #dogtraining #dogtricks #bordercollie #smartashell #superdog
Tag welcomes the spring 🌱 #spring #dog #dogtoy #dogplay #bordercollie #shorthairedbordercollie #dogphoto
My little wonder has grown mentally and he is now a lot tougher! I like the direction we're heading ❤ He is still easy to handle and very eager to do right 😄 #herding #dogtraining #dogtrainer #herdingsheepdog #sheep
Winter wonderland #winterlandscape #winterphotography #winterwonderland #dog #snowdog #bordercollie #smoothcoatbordercollie #tricolorbordercollie #dogphotography #petphotography #photooftheday #dogoftheday #landscapephotography #photography #adobelightroom
Tag ❤ #bordercollie #smoothcoatbordercollie #tricolorbordercollie #dogphotography #dogandnature #winterphotography #winter #winterlandscape #winterland #snow #forest #woods #mountains #petphotography #photography #adobelightroom #dogoftheday #photooftheday
Our staffie, Loke ❤ #englishstaffordshirebullterrier #staffie #staffordshireterrier #dogphotography #petphotography #snowdog #snow #winterphotography #winter #norway
PERSONLIG BLOGG
%d bloggere like this: