Zico på påskebesøk

IMG_2811 copyVakreste lille Zico er på besøk over påsken. Han ankom i går kveld, og skal bli her til neste uke. Zico, på sine 13 måneder (mener det er dét han er nå), er full av sprell og påfunn, men Gud så søt og god han er. Det er nå fjerde gangen han er på besøk her, og han har ikke bare sklidd rett inn i min firbente gruppe, men jaggu har han sikret seg en plass i hjertet mitt også!

Det er tydelig at han er et integrert medlem av familien her, på tross av at han ikke bor her. Verken Hugin eller Luna gadd å en gang hilse på han da han kom inn døren, og det er slik de forholder seg til hverandre også. Det er nesten som om de sier «Åja, det er bare deg ja, velkommen hjem» under et hevet øyebryn.

Noe av det morsomste ved å passe en såpass ung hund jevnlig er å se hvordan han utvikler seg. Han har ikke forandret seg mye fysisk fra første gang jeg passet han, men mentalt blir han bare mer og mer voksen. Han er fremdeles veldig ung, selvfølgelig, han er jo ikke gamle karen. Men av-knappen hans blir bare mer og mer tydelig inne, og han er mer fokusert ute når vi trener på å blandt annet gå pent i bånd. Denne karen er full av energi, og impulskontrollen hans er ikke den sterkeste – samt at han veldig lett blir distrahert. Dog har vi hatt den beste båndtreningen noen sinne i dag, og han begynner smått å ta poenget!

Vi har kost oss masse bare siden i går. Idag snek han seg opp i sengen og i armkroken min så fort vekkerklokken ringte, og han har «hjulpet» meg masse med husarbeid og ommøblering. Spesielt hjelpsom var han da jeg hang opp en ny vegglampe i stua. Det var nemlig veldig viktig å sortere skruene på nytt, må skjønne!

Hvordan har deres 1. april vært? Har dere blitt narret av noen? Selv gikk jeg nesten fem på av en, men ellers er det ingen som har greid å lure meg – så vidt jeg vet i alle fall! Vi prøvde oss på at Zico skulle flytte inn, og greide da å lure et par med det! Greide også å lure ei til å tro at Zico og Luna paret, og de ville i så fall få nydelige narrevalper!

Og et lite bilde fra vår morgen. Hugin lå og varmet føttene mine, mens Zico og Luna lå i hver sin armkrok. Hvem vil vel ikke våkne til så mye kos og kjærlighet?

Og et lite bilde fra vår morgen. Hugin lå og varmet føttene mine, mens Zico og Luna lå i hver sin armkrok. Hvem vil vel ikke våkne til så mye kos og kjærlighet?

Reklamer

Hundetrener og hundeentusiast!

Publisert i ClickerCanine
Én kommentar på “Zico på påskebesøk
  1. Prima sier:

    Det er så gøy med besøkshund, og Prima elsker å få besøk. Dog er gjerne besøket helt utslitt når de drar hjem:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

HUNDEPASS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Luna is enjoying lazy days on the couch, just waiting for the next chance to smooch the baby 👶❤ #bordercollie #lazydog #couchpotato #dogsofnorway #dogphotography #dogstagram #redbordercollie
Extra on today's little hike. My body needs a little more healing to do before we can go for real walks again, but it was nice to be in the woods again! #hike #hiking #hikingwithdogs #hikingwithdog #bordercollie #forestdog #dogwalk #instadog #instawoof #dogoftheday
This spring I had to say goodbye to this very special guy. A heartbreaking decision that had to be made. A cocktail mixture of different things that made his quality of life weaken. It is not enough to be alive, they should be living as well. ❤ Rest in peace my sweetest boy ❤ #rip #restinpeace #whippet #inmemoryof #rainbowbridge
Have you been wondering why this account suddenly went so quiet? This is why! 🍼👶 I have had a terrible struggle during pregnancy and my hands have been full just to cope with that. So much has happened in these last few months, both happy and sad things. Updates will follow. Meanwhile, enjoy a photo of Luna with our newest addition to the family 🥰 #dog #baby #dogsofinstagram #dogandchild #bordercollie #instadog #dogsofnorway
The senior of the group, Hugin the Whippet, barely having time to look at the camera for me 😎 #whippet #sighthound #instadog #dogoftheday #dogphotography #seniordog #dogsofinstagram
Luna posing as the professional model she is 💃 #modeldog #dogphoto #bordercollie #redbordercollie #photography #photooftheday #fall #autumn #autumndog #instadog
Our staffie Loke #staffordshirebullterrier #terrier #staffie #dogphoto #gooddog #dogphotography #instadog #dogoftheday #photography
Extra and Tag playing 🐕🐕 #jotunheimen #dogs #dogplay #mountain #mountaindog #hiking #holiday #fall #dogphoto #bordercollies
Extra in #jotunheimen while we sat up camp for the night. #bordercollie #mountain #norway #holiday #camping #fall #travelling #dogphoto #instadog
%d bloggere like this: