Marspakken er her!

I dag lyste det grønt fra postkassen min, og jaggu tittet det ikke en grønn boks opp. Og jeg må si, dette er min favoritt hittil! Så bra produkter som fulgte med! Perfekt for denne tiden av året! 
IMG_3144 copy
IMG_3153 copy
Luna jobbet seg bestemt inn til overraskelsene, og plukket umiddelbart frem sin favoritt: pipeleken!

IMG_3164 copy
Leken er av Hyper Skinz, en plysjleke med pip og uten fyll, slik at det ikke blir «snø» innendørs også. Og det er jo ikke til å stikke under en stol at Lunas favorittgreie her i verden, ved siden av frisbee og bråkete, bevegelige greier, er pipeleker. Hun gjorde raskt krav på denne!

IMG_3159 copyJeg var nok også litt i overkant godtroende da jeg forventet å få et poseringsbilde av Hugin ved siden av et tyggebein, for jeg hadde ikke før fått opp kameraet før han var i full gang med å finne ut hvor den var!
IMG_3220 copyOm nom happy Hug!
Dette var et helt vanlig tyggebein av presset kuskinn, og godtegrisen Hugin kunne ikke vente med å kose seg ekstra!

IMG_3231 copyDenne gangen fulgte det også med en hundehåndkle, og i kveld skal denne testes ut etter hundevasken! Tenker jeg skal oppbevare denne i gangen for å tørke sølete poter og pels etter turer.

IMG_3228 copySist, men ikke minst, hadde de sendt med en hundesjampo. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve dette merket, men det har aldri blitt slik av ulike årsaker. Reliq hundesjampo er en mild og skånsom sjampo som fjerner smuss og møkk, men bevarer pelsen naturlige oljer. Jeg er veldig spent på denne, da Luna ofte blir veldig, veldig fluffy (merk: hun ser tykk ut, og det er et av mine verste mareritt, hehe). Sjampoen er fri for parabener, alkohol og fargestoffer, og skal være mild for selv sensitiv hud.

Ellers fulgte det med Beef Stick fra Sanal, en godbit/tyggestang vi er godt kjent med fra før, som jeg vet begge mine elsker!

Kunne du tenke deg en DoggieBag du også? Etter min mening er det absolutt verdt pengene! Jeg er superfornøyd med pakkene! Gå inn på doggiebag.no du også, og bestill din første pakke! Det er ingen bindingstid, så er du ikke fornøyd kan du når som helst avslutte. 

Reklamer

Hundetrener og hundeentusiast!

Publisert i doggiebag.no
Én kommentar på “Marspakken er her!
  1. DoggieBag.no sier:

    Så hyggelig å høre at du og pelsparna var fornøyde med innholdet i vår marspakke. Takk for koselig omtale og fine bilder ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

HUNDEPASS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
This spring I had to say goodbye to this very special guy. A heartbreaking decision that had to be made. A cocktail mixture of different things that made his quality of life weaken. It is not enough to be alive, they should be living as well. ❤ Rest in peace my sweetest boy ❤ #rip #restinpeace #whippet #inmemoryof #rainbowbridge
Have you been wondering why this account suddenly went so quiet? This is why! 🍼👶 I have had a terrible struggle during pregnancy and my hands have been full just to cope with that. So much has happened in these last few months, both happy and sad things. Updates will follow. Meanwhile, enjoy a photo of Luna with our newest addition to the family 🥰 #dog #baby #dogsofinstagram #dogandchild #bordercollie #instadog #dogsofnorway
The senior of the group, Hugin the Whippet, barely having time to look at the camera for me 😎 #whippet #sighthound #instadog #dogoftheday #dogphotography #seniordog #dogsofinstagram
Luna posing as the professional model she is 💃 #modeldog #dogphoto #bordercollie #redbordercollie #photography #photooftheday #fall #autumn #autumndog #instadog
Our staffie Loke #staffordshirebullterrier #terrier #staffie #dogphoto #gooddog #dogphotography #instadog #dogoftheday #photography
Extra and Tag playing 🐕🐕 #jotunheimen #dogs #dogplay #mountain #mountaindog #hiking #holiday #fall #dogphoto #bordercollies
Extra in #jotunheimen while we sat up camp for the night. #bordercollie #mountain #norway #holiday #camping #fall #travelling #dogphoto #instadog
Extra relaxing by the road on a holiday across the country 🍂🍃🍁 #bordercollie #autumn #dogphoto #dogoftheday #dogphotography #relaxingdog #autumndog
Autumn is mountain time. The border collie trio is out and about! Extra 1,5 years - Tag 3 years and Luna 6 years old. Living the dream! 😁🐕 #bordercollie #redbordercollie #shorthairedbordercollie #dogs #hikingdog #autumn #fall #dogphoto #dogphotography #dogoftheday
%d bloggere like this: