Marspakken er her!

I dag lyste det grønt fra postkassen min, og jaggu tittet det ikke en grønn boks opp. Og jeg må si, dette er min favoritt hittil! Så bra produkter som fulgte med! Perfekt for denne tiden av året! 
IMG_3144 copy
IMG_3153 copy
Luna jobbet seg bestemt inn til overraskelsene, og plukket umiddelbart frem sin favoritt: pipeleken!

IMG_3164 copy
Leken er av Hyper Skinz, en plysjleke med pip og uten fyll, slik at det ikke blir «snø» innendørs også. Og det er jo ikke til å stikke under en stol at Lunas favorittgreie her i verden, ved siden av frisbee og bråkete, bevegelige greier, er pipeleker. Hun gjorde raskt krav på denne!

IMG_3159 copyJeg var nok også litt i overkant godtroende da jeg forventet å få et poseringsbilde av Hugin ved siden av et tyggebein, for jeg hadde ikke før fått opp kameraet før han var i full gang med å finne ut hvor den var!
IMG_3220 copyOm nom happy Hug!
Dette var et helt vanlig tyggebein av presset kuskinn, og godtegrisen Hugin kunne ikke vente med å kose seg ekstra!

IMG_3231 copyDenne gangen fulgte det også med en hundehåndkle, og i kveld skal denne testes ut etter hundevasken! Tenker jeg skal oppbevare denne i gangen for å tørke sølete poter og pels etter turer.

IMG_3228 copySist, men ikke minst, hadde de sendt med en hundesjampo. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve dette merket, men det har aldri blitt slik av ulike årsaker. Reliq hundesjampo er en mild og skånsom sjampo som fjerner smuss og møkk, men bevarer pelsen naturlige oljer. Jeg er veldig spent på denne, da Luna ofte blir veldig, veldig fluffy (merk: hun ser tykk ut, og det er et av mine verste mareritt, hehe). Sjampoen er fri for parabener, alkohol og fargestoffer, og skal være mild for selv sensitiv hud.

Ellers fulgte det med Beef Stick fra Sanal, en godbit/tyggestang vi er godt kjent med fra før, som jeg vet begge mine elsker!

Kunne du tenke deg en DoggieBag du også? Etter min mening er det absolutt verdt pengene! Jeg er superfornøyd med pakkene! Gå inn på doggiebag.no du også, og bestill din første pakke! Det er ingen bindingstid, så er du ikke fornøyd kan du når som helst avslutte. 

Reklamer

Hundetrener og hundeentusiast!

Publisert i doggiebag.no
One comment on “Marspakken er her!
  1. DoggieBag.no sier:

    Så hyggelig å høre at du og pelsparna var fornøyde med innholdet i vår marspakke. Takk for koselig omtale og fine bilder ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

HUNDEPASS
PARTNERE:
VI HANDLER HOS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Luna is taking a cooling swim in the ocean 😄 #swimming #dog #swimmingdog #ocean #fun #play #bordercollie #redbordercollie #summerheat #warmwater
I just realised I had not updated my Instagram on this beautiful little girl. Millie came back to us after being re-homed two years ago due to severe behavioural issues. She had become aggressive and fearful and the family decided it was best for her to get a new chance somewhere else. For a while, everything seemed to go the right way. Slowly she started trusting us and let her guard down and as the weeks went by she started to relax more and more. Unfortunately, this extraordinary girl, even though she had let her guard down a little, lived a life in constant fear. Every tiny little noise would make her fly up and bark fanatically, and when she was not sleeping she would pace back and forth in stress. She was wary around people and very sensitive towards body language. We could not trust her around people or children as she would send mixed signals and this girl could easily have bitten someone. We therefore decided to put her to sleep. To end her fears and axieties. Her very last day on this earth was spent doing everything she loved. We played fetch, drove the car around, cuddled and ate hot dogs. She wagged her tail from the moment she woke up till she closed her eyes for the last time. I will never forget you Millie. You were such a sweet soul, and you earned your forever-spot in my heart. You deserved better. Sleep well, my sweetheart 💕 #love #missyou #dog #dogtraining #itried #deservedbetter
We are currently up in the mountains, relaxing in our caravan. We've spent the days hiking and exploring and tomorrow we will go and try our luck with catching some fish! #dogtrainer #doggiehike #dogplay #dogphotography #dogphoto #dogoftheday #mountains #mountainhike #iloveyou
There are no limits to where and what you can teach! I spent 20 seconds teaching this new trick to Luna while in the toilet 😂 #dogtraining #dogtricks #bordercollie #smartashell #superdog
Tag welcomes the spring 🌱 #spring #dog #dogtoy #dogplay #bordercollie #shorthairedbordercollie #dogphoto
My little wonder has grown mentally and he is now a lot tougher! I like the direction we're heading ❤ He is still easy to handle and very eager to do right 😄 #herding #dogtraining #dogtrainer #herdingsheepdog #sheep
Winter wonderland #winterlandscape #winterphotography #winterwonderland #dog #snowdog #bordercollie #smoothcoatbordercollie #tricolorbordercollie #dogphotography #petphotography #photooftheday #dogoftheday #landscapephotography #photography #adobelightroom
Tag ❤ #bordercollie #smoothcoatbordercollie #tricolorbordercollie #dogphotography #dogandnature #winterphotography #winter #winterlandscape #winterland #snow #forest #woods #mountains #petphotography #photography #adobelightroom #dogoftheday #photooftheday
Our staffie, Loke ❤ #englishstaffordshirebullterrier #staffie #staffordshireterrier #dogphotography #petphotography #snowdog #snow #winterphotography #winter #norway
PERSONLIG BLOGG
%d bloggere like this: