Marspakken er her!

I dag lyste det grønt fra postkassen min, og jaggu tittet det ikke en grønn boks opp. Og jeg må si, dette er min favoritt hittil! Så bra produkter som fulgte med! Perfekt for denne tiden av året! 
IMG_3144 copy
IMG_3153 copy
Luna jobbet seg bestemt inn til overraskelsene, og plukket umiddelbart frem sin favoritt: pipeleken!

IMG_3164 copy
Leken er av Hyper Skinz, en plysjleke med pip og uten fyll, slik at det ikke blir «snø» innendørs også. Og det er jo ikke til å stikke under en stol at Lunas favorittgreie her i verden, ved siden av frisbee og bråkete, bevegelige greier, er pipeleker. Hun gjorde raskt krav på denne!

IMG_3159 copyJeg var nok også litt i overkant godtroende da jeg forventet å få et poseringsbilde av Hugin ved siden av et tyggebein, for jeg hadde ikke før fått opp kameraet før han var i full gang med å finne ut hvor den var!
IMG_3220 copyOm nom happy Hug!
Dette var et helt vanlig tyggebein av presset kuskinn, og godtegrisen Hugin kunne ikke vente med å kose seg ekstra!

IMG_3231 copyDenne gangen fulgte det også med en hundehåndkle, og i kveld skal denne testes ut etter hundevasken! Tenker jeg skal oppbevare denne i gangen for å tørke sølete poter og pels etter turer.

IMG_3228 copySist, men ikke minst, hadde de sendt med en hundesjampo. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve dette merket, men det har aldri blitt slik av ulike årsaker. Reliq hundesjampo er en mild og skånsom sjampo som fjerner smuss og møkk, men bevarer pelsen naturlige oljer. Jeg er veldig spent på denne, da Luna ofte blir veldig, veldig fluffy (merk: hun ser tykk ut, og det er et av mine verste mareritt, hehe). Sjampoen er fri for parabener, alkohol og fargestoffer, og skal være mild for selv sensitiv hud.

Ellers fulgte det med Beef Stick fra Sanal, en godbit/tyggestang vi er godt kjent med fra før, som jeg vet begge mine elsker!

Kunne du tenke deg en DoggieBag du også? Etter min mening er det absolutt verdt pengene! Jeg er superfornøyd med pakkene! Gå inn på doggiebag.no du også, og bestill din første pakke! Det er ingen bindingstid, så er du ikke fornøyd kan du når som helst avslutte. 

Hundetrener og hundeentusiast!

Publisert i doggiebag.no
Én kommentar på “Marspakken er her!
  1. DoggieBag.no sier:

    Så hyggelig å høre at du og pelsparna var fornøyde med innholdet i vår marspakke. Takk for koselig omtale og fine bilder ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

HUNDEPASS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Playtime is funtime! #playtime #funtime #slowmo #superslomo #dogplay #samsung #bordercollie #withgalaxy @samsungnorge
Had a lovely training session with this guy today. For a long while now I have been ill, and my training motivation hit rock bottom, leading to him not being trained to cope with every day life. Extra has not suffered from this, we have not trained these things because they have not been a part of our life. The mayor thing to teach this guy is to stop herding cars, and today's training started at the end of a big field next to the motor high way. We worked our way towards the driving cars, reinforcing contact, calm behaviour and ignoring the cars. The reinforcement was delicious wiener bites and the occasional tug toy when the situation called for it. I am still amazed about the suverinity of this dog! Even though he for 3 years has been herding cars whenever we have gotten close to them, this was an easy training. We got so close to the highway I had to stop because I would not go any closer to the moving cars, not because it was too much for him to handle! It was almost like herding cars never had been any issue at all ever in his life. One should never underestimate the power of reinforcing the behaviour we want of our dogs. I dared having him off leash as shown in the picture here from today, though I am not a fool: I went back to the safer side of the field just in case and I will never have any dog of any sort strolling close to the road off leash. This training session made me remember the good feelings about training dogs, why I used to love it so much and why I wanted border collies in the first place. It was just what I needed to get back in the saddle after such a long absence from what I have been doing for so many years! Today was a good day. Thank you Extra, for being such an awesome dog! 💪 #dogtraining #dogtrainer #positivereinforcement #clickertraining #bordercollie #awesomedog #happydog #dogowner #dogbehaviour
Tag and Luna, the adult and senior! #tricolorbordercollie #redbordercollie #bordercollies #bordercollie #bordercolliesrock #dogsofnorway #dogoftheday #dogsofinstagram #dogsofnorway
Luna has turned senior this year, 7 years old! Time really does fly! #bordercollie #fall #autumn #autumndog #dogphotography #sheepdog #instadog #dogsofnorway #redbordercollie
I just love the classic looking border collies! #bordercollie #fall #autumn #autumndog #dogphotography #sheepdog #instadog #dogsofnorway #classicbordercollie #bordercolliesrock
Extra waving his fluffy tail! #bordercollie #fall #autumn #autumndog #dogphotography #sheepdog #instadog #dogsofnorway #bordercolliesrock
Extra posing in the fields! #bordercollie #fall #autumn #autumndog #dogphotography #sheepdog #instadog #dogsofnorway #sheepdog #classicbordercollie #bordercolliesrock
Luna and Tag #bordercollie #redbordercollie #shorthairedbordercollie #autumn #autumndog #dogphotography #dogsofinstagram #instadog
Luna is enjoying lazy days on the couch, just waiting for the next chance to smooch the baby 👶❤ #bordercollie #lazydog #couchpotato #dogsofnorway #dogphotography #dogstagram #redbordercollie
%d bloggere like this: