Tirsdagens tur i skogen – surrehode nr 1!

Mange som kjenner meg, vet at jeg er et stort surrehode, spesielt når jeg er stresset. Og siden jeg alltid skal gjøre ting i siste liten, blir jeg relativt ofte stresset. Jeg dro derfor med meg speilreflekskameraet, men minnekortet satt igjen i dataen. Null bilder av god kvalitet, iallefall. Men, mobilen er heldigvis utstyrt med kamera, så noen bilder ble det allikevel!

1743559_663193707132909_7639132263921681983_nDet å glemme minnekortet er ikke nok til å bli kalt et ordentlig surrehode i seg selv. Det er en ganske vanlig glemsel, og noe man gjerne lærer av etterhvert (iallefall for en stund). Jeg hadde skrytt av en gruve som er kul å besøke. En gruve jeg hadde blitt tatt med til i skogen av noen venninner i sommer. Jeg visste ikke veien av den enkle grunn at jeg bare fulgte etter venninnene mine, men tenkte det ikke var så vanskelig å finne. Vel, vi fant den ikke. Jeg skal aldri mer være guide i en skog jeg ikke kjenner!

Men, ikke nok med at jeg surret frem og tilbake på stiene. Jeg greide faktisk å legge fra meg båndene til hundene i skogen også. Det fant jeg ut på tilbakeveien, så vi måtte snu og gå tilbake til de ulike stedene vi hadde besøk. På det siste stedet vi tenkte å lete før vi ga opp, der lå de heldigvis. En annen ting jeg lærte i dag er at jeg rett og slett må ha mer fargerike bånd på tur, slik at de gangene jeg legger fra meg båndene skaper de litt mer kontrast og fanger oppmerksomhet, enn brune lærkobbel mot brun bakke.

1375896_663208870464726_2982747474450752040_n

Reklamer

Hundetrener og hundeentusiast!

Publisert i Friluftsliv og tur, Hugin, Luna, Sosialisering
3 comments on “Tirsdagens tur i skogen – surrehode nr 1!
 1. Unni Margreta sier:

  Så fint at du har begynt å blogge mer regelmessig igjen! Det er veldig trivelig å titte innom blogger din. Gleder meg til å få se Viltra når hun er født og bestemt 🙂 er det noen spesiell farge du kunne tenkt deg? Så det var noen ordentlig flotte foreldre!

  • ebuhaug sier:

   Hei! Takk for en koselig kommentar! 🙂
   Min favorittfarge er helt klart lilac og lilac tricolor. Hadde vært veldig gøy å få en lilac tispe hjem. Men kommer det ingen lilac til meg, så er det ikke slik at jeg kommer til å velge bort kullet og vente på neste, for å si det sånn. Så viktig er ikke farge! 🙂

   • Unni Margreta sier:

    Det skjønner jeg n_n Lilac er min absolutte favoritt. Blir spennende!:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

HUNDEPASS
PARTNERE:
VI HANDLER HOS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Luna is taking a cooling swim in the ocean 😄 #swimming #dog #swimmingdog #ocean #fun #play #bordercollie #redbordercollie #summerheat #warmwater
I just realised I had not updated my Instagram on this beautiful little girl. Millie came back to us after being re-homed two years ago due to severe behavioural issues. She had become aggressive and fearful and the family decided it was best for her to get a new chance somewhere else. For a while, everything seemed to go the right way. Slowly she started trusting us and let her guard down and as the weeks went by she started to relax more and more. Unfortunately, this extraordinary girl, even though she had let her guard down a little, lived a life in constant fear. Every tiny little noise would make her fly up and bark fanatically, and when she was not sleeping she would pace back and forth in stress. She was wary around people and very sensitive towards body language. We could not trust her around people or children as she would send mixed signals and this girl could easily have bitten someone. We therefore decided to put her to sleep. To end her fears and axieties. Her very last day on this earth was spent doing everything she loved. We played fetch, drove the car around, cuddled and ate hot dogs. She wagged her tail from the moment she woke up till she closed her eyes for the last time. I will never forget you Millie. You were such a sweet soul, and you earned your forever-spot in my heart. You deserved better. Sleep well, my sweetheart 💕 #love #missyou #dog #dogtraining #itried #deservedbetter
We are currently up in the mountains, relaxing in our caravan. We've spent the days hiking and exploring and tomorrow we will go and try our luck with catching some fish! #dogtrainer #doggiehike #dogplay #dogphotography #dogphoto #dogoftheday #mountains #mountainhike #iloveyou
There are no limits to where and what you can teach! I spent 20 seconds teaching this new trick to Luna while in the toilet 😂 #dogtraining #dogtricks #bordercollie #smartashell #superdog
Tag welcomes the spring 🌱 #spring #dog #dogtoy #dogplay #bordercollie #shorthairedbordercollie #dogphoto
My little wonder has grown mentally and he is now a lot tougher! I like the direction we're heading ❤ He is still easy to handle and very eager to do right 😄 #herding #dogtraining #dogtrainer #herdingsheepdog #sheep
Winter wonderland #winterlandscape #winterphotography #winterwonderland #dog #snowdog #bordercollie #smoothcoatbordercollie #tricolorbordercollie #dogphotography #petphotography #photooftheday #dogoftheday #landscapephotography #photography #adobelightroom
Tag ❤ #bordercollie #smoothcoatbordercollie #tricolorbordercollie #dogphotography #dogandnature #winterphotography #winter #winterlandscape #winterland #snow #forest #woods #mountains #petphotography #photography #adobelightroom #dogoftheday #photooftheday
Our staffie, Loke ❤ #englishstaffordshirebullterrier #staffie #staffordshireterrier #dogphotography #petphotography #snowdog #snow #winterphotography #winter #norway
PERSONLIG BLOGG
%d bloggere like this: