Tirsdagens tur i skogen – surrehode nr 1!

Mange som kjenner meg, vet at jeg er et stort surrehode, spesielt når jeg er stresset. Og siden jeg alltid skal gjøre ting i siste liten, blir jeg relativt ofte stresset. Jeg dro derfor med meg speilreflekskameraet, men minnekortet satt igjen i dataen. Null bilder av god kvalitet, iallefall. Men, mobilen er heldigvis utstyrt med kamera, så noen bilder ble det allikevel!

1743559_663193707132909_7639132263921681983_nDet å glemme minnekortet er ikke nok til å bli kalt et ordentlig surrehode i seg selv. Det er en ganske vanlig glemsel, og noe man gjerne lærer av etterhvert (iallefall for en stund). Jeg hadde skrytt av en gruve som er kul å besøke. En gruve jeg hadde blitt tatt med til i skogen av noen venninner i sommer. Jeg visste ikke veien av den enkle grunn at jeg bare fulgte etter venninnene mine, men tenkte det ikke var så vanskelig å finne. Vel, vi fant den ikke. Jeg skal aldri mer være guide i en skog jeg ikke kjenner!

Men, ikke nok med at jeg surret frem og tilbake på stiene. Jeg greide faktisk å legge fra meg båndene til hundene i skogen også. Det fant jeg ut på tilbakeveien, så vi måtte snu og gå tilbake til de ulike stedene vi hadde besøk. På det siste stedet vi tenkte å lete før vi ga opp, der lå de heldigvis. En annen ting jeg lærte i dag er at jeg rett og slett må ha mer fargerike bånd på tur, slik at de gangene jeg legger fra meg båndene skaper de litt mer kontrast og fanger oppmerksomhet, enn brune lærkobbel mot brun bakke.

1375896_663208870464726_2982747474450752040_n

Reklamer

Hundetrener og hundeentusiast!

Publisert i Friluftsliv og tur, Hugin, Luna, Sosialisering
3 kommentarer på “Tirsdagens tur i skogen – surrehode nr 1!
 1. Unni Margreta sier:

  Så fint at du har begynt å blogge mer regelmessig igjen! Det er veldig trivelig å titte innom blogger din. Gleder meg til å få se Viltra når hun er født og bestemt 🙂 er det noen spesiell farge du kunne tenkt deg? Så det var noen ordentlig flotte foreldre!

  • ebuhaug sier:

   Hei! Takk for en koselig kommentar! 🙂
   Min favorittfarge er helt klart lilac og lilac tricolor. Hadde vært veldig gøy å få en lilac tispe hjem. Men kommer det ingen lilac til meg, så er det ikke slik at jeg kommer til å velge bort kullet og vente på neste, for å si det sånn. Så viktig er ikke farge! 🙂

   • Unni Margreta sier:

    Det skjønner jeg n_n Lilac er min absolutte favoritt. Blir spennende!:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

HUNDEPASS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Luna is enjoying lazy days on the couch, just waiting for the next chance to smooch the baby 👶❤ #bordercollie #lazydog #couchpotato #dogsofnorway #dogphotography #dogstagram #redbordercollie
Extra on today's little hike. My body needs a little more healing to do before we can go for real walks again, but it was nice to be in the woods again! #hike #hiking #hikingwithdogs #hikingwithdog #bordercollie #forestdog #dogwalk #instadog #instawoof #dogoftheday
This spring I had to say goodbye to this very special guy. A heartbreaking decision that had to be made. A cocktail mixture of different things that made his quality of life weaken. It is not enough to be alive, they should be living as well. ❤ Rest in peace my sweetest boy ❤ #rip #restinpeace #whippet #inmemoryof #rainbowbridge
Have you been wondering why this account suddenly went so quiet? This is why! 🍼👶 I have had a terrible struggle during pregnancy and my hands have been full just to cope with that. So much has happened in these last few months, both happy and sad things. Updates will follow. Meanwhile, enjoy a photo of Luna with our newest addition to the family 🥰 #dog #baby #dogsofinstagram #dogandchild #bordercollie #instadog #dogsofnorway
The senior of the group, Hugin the Whippet, barely having time to look at the camera for me 😎 #whippet #sighthound #instadog #dogoftheday #dogphotography #seniordog #dogsofinstagram
Luna posing as the professional model she is 💃 #modeldog #dogphoto #bordercollie #redbordercollie #photography #photooftheday #fall #autumn #autumndog #instadog
Our staffie Loke #staffordshirebullterrier #terrier #staffie #dogphoto #gooddog #dogphotography #instadog #dogoftheday #photography
Extra and Tag playing 🐕🐕 #jotunheimen #dogs #dogplay #mountain #mountaindog #hiking #holiday #fall #dogphoto #bordercollies
Extra in #jotunheimen while we sat up camp for the night. #bordercollie #mountain #norway #holiday #camping #fall #travelling #dogphoto #instadog
%d bloggere like this: