Ukens turer!

Etter jeg flyttet fra Drammen til Lier, har det blitt dårlig med turer. Tidligere hadde jeg skogen i umiddelbar nærhet, mens her jeg bor nå må jeg gå et stykke før jeg kommer meg til skogen. Det er ikke svære skogholtet utenfor leiligheten min, selv om jeg har skogkanten praktisk talt i enden av hagen. 

Jeg har begynt å fokusere mer på å komme meg ut på tur om dagen og ikke bare trene hund, for å gi både meg selv og hundene et viktig avbrekk. Hver tirsdag har vi en fast tur med en venn av meg og border collien hans Alfred. Dette er på kvelden etter mørkets frembrudd, og jeg har derfor ingen bilder etter disse turene. Det eneste som synes på disse turene er tre Orbiloc-lys som flyr rundt mellom trærne.

IMG_5457 copy

Luna og Alfred fra tidligere møte

På turen denne tirsdagen greide Hugin å skade seg. Han rev av hud under poten, og fikk derfor ikke være med på turen vi hadde med Ipa dagen etter. Det var veldig synd, for jeg hadde gledet meg til å få bilder av alle tre hundene. Får ta det neste gang! Det ble en fin tur, og Luna ble sliten og fornøyd. Hun liker Ipa og de har blitt gode venner allerede.

10710902_657918777660402_3596293992041185661_n

I går (lørdag) var vi også på tur sammen med Marte og Sharko (jrt.blogg.no), og denne gangen skulle Hugin få være med. Jeg lette høyt og lavt etter noe varmt og vanntett som ikke gir han gnagsår av å bli brukt mer enn ti minutter, men dekkenet jeg ønsket var søkk borte. Det regnet ute, og regnet skulle holde på hele dagen, så det var avgjørende at jeg fant et eller annet.

Jeg dro på han en strikket genser, og pakket sekken med flere klær, slik at jeg kunne bytte fortløpende når han begynte å bli våt. Vi forsvant ut mot bussen, og gikk av ved turstart. Mens vi ventet på Marte, ble Hugin så kald at han sto og skalv og løftet på labbene og hadde det fælt. På tross av at vi sto under tak. Jeg ringte derfor moren min som bodde rett i nærheten og leverte han over til henne, så han skulle slippe å være med på noe han hadde syntes var fælt. Da ble det atter en tur med bare Luna. Vi får ha dette til gode også!

På denne turen var været så dårlig at kameraet mitt aldri ble tatt opp av sekken, men vi tok noen bilder med mobilen.

10641111_657908570994756_5937539761051918812_n

Reklamer

Hundetrener og hundeentusiast!

Publisert i Friluftsliv og tur, Luna, Sosialisering

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

HUNDEPASS
PARTNERE:
VI HANDLER HOS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Luna is taking a cooling swim in the ocean 😄 #swimming #dog #swimmingdog #ocean #fun #play #bordercollie #redbordercollie #summerheat #warmwater
I just realised I had not updated my Instagram on this beautiful little girl. Millie came back to us after being re-homed two years ago due to severe behavioural issues. She had become aggressive and fearful and the family decided it was best for her to get a new chance somewhere else. For a while, everything seemed to go the right way. Slowly she started trusting us and let her guard down and as the weeks went by she started to relax more and more. Unfortunately, this extraordinary girl, even though she had let her guard down a little, lived a life in constant fear. Every tiny little noise would make her fly up and bark fanatically, and when she was not sleeping she would pace back and forth in stress. She was wary around people and very sensitive towards body language. We could not trust her around people or children as she would send mixed signals and this girl could easily have bitten someone. We therefore decided to put her to sleep. To end her fears and axieties. Her very last day on this earth was spent doing everything she loved. We played fetch, drove the car around, cuddled and ate hot dogs. She wagged her tail from the moment she woke up till she closed her eyes for the last time. I will never forget you Millie. You were such a sweet soul, and you earned your forever-spot in my heart. You deserved better. Sleep well, my sweetheart 💕 #love #missyou #dog #dogtraining #itried #deservedbetter
We are currently up in the mountains, relaxing in our caravan. We've spent the days hiking and exploring and tomorrow we will go and try our luck with catching some fish! #dogtrainer #doggiehike #dogplay #dogphotography #dogphoto #dogoftheday #mountains #mountainhike #iloveyou
There are no limits to where and what you can teach! I spent 20 seconds teaching this new trick to Luna while in the toilet 😂 #dogtraining #dogtricks #bordercollie #smartashell #superdog
Tag welcomes the spring 🌱 #spring #dog #dogtoy #dogplay #bordercollie #shorthairedbordercollie #dogphoto
My little wonder has grown mentally and he is now a lot tougher! I like the direction we're heading ❤ He is still easy to handle and very eager to do right 😄 #herding #dogtraining #dogtrainer #herdingsheepdog #sheep
Winter wonderland #winterlandscape #winterphotography #winterwonderland #dog #snowdog #bordercollie #smoothcoatbordercollie #tricolorbordercollie #dogphotography #petphotography #photooftheday #dogoftheday #landscapephotography #photography #adobelightroom
Tag ❤ #bordercollie #smoothcoatbordercollie #tricolorbordercollie #dogphotography #dogandnature #winterphotography #winter #winterlandscape #winterland #snow #forest #woods #mountains #petphotography #photography #adobelightroom #dogoftheday #photooftheday
Our staffie, Loke ❤ #englishstaffordshirebullterrier #staffie #staffordshireterrier #dogphotography #petphotography #snowdog #snow #winterphotography #winter #norway
PERSONLIG BLOGG
%d bloggere like this: