Ukens turer!

Etter jeg flyttet fra Drammen til Lier, har det blitt dårlig med turer. Tidligere hadde jeg skogen i umiddelbar nærhet, mens her jeg bor nå må jeg gå et stykke før jeg kommer meg til skogen. Det er ikke svære skogholtet utenfor leiligheten min, selv om jeg har skogkanten praktisk talt i enden av hagen. 

Jeg har begynt å fokusere mer på å komme meg ut på tur om dagen og ikke bare trene hund, for å gi både meg selv og hundene et viktig avbrekk. Hver tirsdag har vi en fast tur med en venn av meg og border collien hans Alfred. Dette er på kvelden etter mørkets frembrudd, og jeg har derfor ingen bilder etter disse turene. Det eneste som synes på disse turene er tre Orbiloc-lys som flyr rundt mellom trærne.

IMG_5457 copy

Luna og Alfred fra tidligere møte

På turen denne tirsdagen greide Hugin å skade seg. Han rev av hud under poten, og fikk derfor ikke være med på turen vi hadde med Ipa dagen etter. Det var veldig synd, for jeg hadde gledet meg til å få bilder av alle tre hundene. Får ta det neste gang! Det ble en fin tur, og Luna ble sliten og fornøyd. Hun liker Ipa og de har blitt gode venner allerede.

10710902_657918777660402_3596293992041185661_n

I går (lørdag) var vi også på tur sammen med Marte og Sharko (jrt.blogg.no), og denne gangen skulle Hugin få være med. Jeg lette høyt og lavt etter noe varmt og vanntett som ikke gir han gnagsår av å bli brukt mer enn ti minutter, men dekkenet jeg ønsket var søkk borte. Det regnet ute, og regnet skulle holde på hele dagen, så det var avgjørende at jeg fant et eller annet.

Jeg dro på han en strikket genser, og pakket sekken med flere klær, slik at jeg kunne bytte fortløpende når han begynte å bli våt. Vi forsvant ut mot bussen, og gikk av ved turstart. Mens vi ventet på Marte, ble Hugin så kald at han sto og skalv og løftet på labbene og hadde det fælt. På tross av at vi sto under tak. Jeg ringte derfor moren min som bodde rett i nærheten og leverte han over til henne, så han skulle slippe å være med på noe han hadde syntes var fælt. Da ble det atter en tur med bare Luna. Vi får ha dette til gode også!

På denne turen var været så dårlig at kameraet mitt aldri ble tatt opp av sekken, men vi tok noen bilder med mobilen.

10641111_657908570994756_5937539761051918812_n

Hundetrener og hundeentusiast!

Publisert i Friluftsliv og tur, Luna, Sosialisering

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

HUNDEPASS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Playtime is funtime! #playtime #funtime #slowmo #superslomo #dogplay #samsung #bordercollie #withgalaxy @samsungnorge
Had a lovely training session with this guy today. For a long while now I have been ill, and my training motivation hit rock bottom, leading to him not being trained to cope with every day life. Extra has not suffered from this, we have not trained these things because they have not been a part of our life. The mayor thing to teach this guy is to stop herding cars, and today's training started at the end of a big field next to the motor high way. We worked our way towards the driving cars, reinforcing contact, calm behaviour and ignoring the cars. The reinforcement was delicious wiener bites and the occasional tug toy when the situation called for it. I am still amazed about the suverinity of this dog! Even though he for 3 years has been herding cars whenever we have gotten close to them, this was an easy training. We got so close to the highway I had to stop because I would not go any closer to the moving cars, not because it was too much for him to handle! It was almost like herding cars never had been any issue at all ever in his life. One should never underestimate the power of reinforcing the behaviour we want of our dogs. I dared having him off leash as shown in the picture here from today, though I am not a fool: I went back to the safer side of the field just in case and I will never have any dog of any sort strolling close to the road off leash. This training session made me remember the good feelings about training dogs, why I used to love it so much and why I wanted border collies in the first place. It was just what I needed to get back in the saddle after such a long absence from what I have been doing for so many years! Today was a good day. Thank you Extra, for being such an awesome dog! 💪 #dogtraining #dogtrainer #positivereinforcement #clickertraining #bordercollie #awesomedog #happydog #dogowner #dogbehaviour
Tag and Luna, the adult and senior! #tricolorbordercollie #redbordercollie #bordercollies #bordercollie #bordercolliesrock #dogsofnorway #dogoftheday #dogsofinstagram #dogsofnorway
Luna has turned senior this year, 7 years old! Time really does fly! #bordercollie #fall #autumn #autumndog #dogphotography #sheepdog #instadog #dogsofnorway #redbordercollie
I just love the classic looking border collies! #bordercollie #fall #autumn #autumndog #dogphotography #sheepdog #instadog #dogsofnorway #classicbordercollie #bordercolliesrock
Extra waving his fluffy tail! #bordercollie #fall #autumn #autumndog #dogphotography #sheepdog #instadog #dogsofnorway #bordercolliesrock
Extra posing in the fields! #bordercollie #fall #autumn #autumndog #dogphotography #sheepdog #instadog #dogsofnorway #sheepdog #classicbordercollie #bordercolliesrock
Luna and Tag #bordercollie #redbordercollie #shorthairedbordercollie #autumn #autumndog #dogphotography #dogsofinstagram #instadog
Luna is enjoying lazy days on the couch, just waiting for the next chance to smooch the baby 👶❤ #bordercollie #lazydog #couchpotato #dogsofnorway #dogphotography #dogstagram #redbordercollie
%d bloggere like this: