Ukens turer!

Etter jeg flyttet fra Drammen til Lier, har det blitt dårlig med turer. Tidligere hadde jeg skogen i umiddelbar nærhet, mens her jeg bor nå må jeg gå et stykke før jeg kommer meg til skogen. Det er ikke svære skogholtet utenfor leiligheten min, selv om jeg har skogkanten praktisk talt i enden av hagen. 

Jeg har begynt å fokusere mer på å komme meg ut på tur om dagen og ikke bare trene hund, for å gi både meg selv og hundene et viktig avbrekk. Hver tirsdag har vi en fast tur med en venn av meg og border collien hans Alfred. Dette er på kvelden etter mørkets frembrudd, og jeg har derfor ingen bilder etter disse turene. Det eneste som synes på disse turene er tre Orbiloc-lys som flyr rundt mellom trærne.

IMG_5457 copy

Luna og Alfred fra tidligere møte

På turen denne tirsdagen greide Hugin å skade seg. Han rev av hud under poten, og fikk derfor ikke være med på turen vi hadde med Ipa dagen etter. Det var veldig synd, for jeg hadde gledet meg til å få bilder av alle tre hundene. Får ta det neste gang! Det ble en fin tur, og Luna ble sliten og fornøyd. Hun liker Ipa og de har blitt gode venner allerede.

10710902_657918777660402_3596293992041185661_n

I går (lørdag) var vi også på tur sammen med Marte og Sharko (jrt.blogg.no), og denne gangen skulle Hugin få være med. Jeg lette høyt og lavt etter noe varmt og vanntett som ikke gir han gnagsår av å bli brukt mer enn ti minutter, men dekkenet jeg ønsket var søkk borte. Det regnet ute, og regnet skulle holde på hele dagen, så det var avgjørende at jeg fant et eller annet.

Jeg dro på han en strikket genser, og pakket sekken med flere klær, slik at jeg kunne bytte fortløpende når han begynte å bli våt. Vi forsvant ut mot bussen, og gikk av ved turstart. Mens vi ventet på Marte, ble Hugin så kald at han sto og skalv og løftet på labbene og hadde det fælt. På tross av at vi sto under tak. Jeg ringte derfor moren min som bodde rett i nærheten og leverte han over til henne, så han skulle slippe å være med på noe han hadde syntes var fælt. Da ble det atter en tur med bare Luna. Vi får ha dette til gode også!

På denne turen var været så dårlig at kameraet mitt aldri ble tatt opp av sekken, men vi tok noen bilder med mobilen.

10641111_657908570994756_5937539761051918812_n

Publisert i Friluftsliv og tur, Luna, Sosialisering

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

HUNDEPASS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM

Ingen Instragram-bilder ble funnet.

%d bloggere liker dette: