Omplassering

Millie er nå omplassert!

12346339_857176837734594_4066940245060615101_n
Navn:
Millie
Rase: Blanding mellom border collie og schæfer
Født: 7. mars 2015
Pris: 3 000,-
Chippet: Ja
Registrert i NKK: Nei, ikke enda.
Vaksinert: Ja, fulgt opp med alle vaksiner og kontroller.

I tillegg til mine tre hunder, har jeg tatt inn ei søt, lita tispe til omplassering. Millie har hatt en ganske tøff start på livet, med dårlig miljøtrening og sosialisering, og mye burbruk. Hun har en del issues som må jobbes med, men hos den rette personen eller familien vet jeg hun vil blomstre!

Millie fikk min oppmerksomhet via ei venninne som kjente til henne. Hun hadde ikke mulighet til å ta henne selv, så etter en liten stund havnet hun derfor hos meg, etter mange timer i bil. 10649494_870163633102581_259672750833073535_n

Denne unghunden har en veldig søt personlighet, og det er umulig å ikke smelte av de vakre øynene hennes. Alt hun ønsker er å bli kost med og å få sitte i armkroken din, og generelt være nær deg. Innendørs er hun både rolig og generelt stille. Kan bjeffe en del om hun tror det kommer noen, men med tiden vil dette bli bedre så fort hun forstår at folk utenfor ikke har noen ting med henne å gjøre.

Som jeg har nevnt, har Millie noen utfordringer tilknyttet fortiden, og det er noe en potensiell ny eier må ha i bakhodet før man eventuelt bestemmer seg. Millie har en veldig sterk trang til å gjete biler, og dette vil kreve mye trening og tilrettelegging for at det skal bedre seg. Heldigvis er hun fortsatt ung, og det er lettere å gjøre noe med enn om hun hadde vært flere år gammel og fått «trent på» denne gjetingen over en mye lengre periode.

En annen ting er at hun er veldig redd nye og ukjente hunder. Så fort hun får bli kjent med de er det ikke noe problem og hun både slapper av, koser og leker med sine firbente venner, men inntil hun blir kjent med de vil hun ikke ha noe med de å gjøre. Dette resulterer i utagering mot andre ute på tur. Det er viktig å forstå at denne utageringen er fordi hun er redd og fordi hun føler dette er det smarteste valget i og med at båndet hindrer henne i å komme seg unna. Det må legges opp en treningsplan for dette, og det er noe som vil kreve mye tålmodighet og forståelse. Det hun først og fremst må lære seg, er at å møte hunder på tur ikke er en farlig ting, snarere noe som egentlig ikke angår henne, for man skal bare forbi allikevel.

12241776_855971174521827_2283588421386934787_n

Den tredje tingen er at hun har ressursforsvar for mat og tygg, og dette må man tenke på om man har andre dyr eller barn som kan komme til skade ved et øyeblikks uoppmerksomhet. Matforsvar er en helt naturlig adferd hos hund, men hvis ikke respektert, kan føre til skader og dessverre avliving av hunden. Det er absolutt mulig å trene hunden til å tolerere mer ved at man viser at maten ikke blir tatt vekk (dette har jeg trent ved flere anledninger med 100% suksess hittil), men det kan fort ødelegges igjen ved at f.eks små barn kommer og legger hendene opp i matskålen.

Jeg synes det er viktig at den nye eieren til Millie får vite om disse utfordringene, for dette er noe som kan ta tid. Men på tross av utfordringene hennes, er Millie en hund man virkelig blir glad i. Hun er lettlært, ivrig, glad, søt og holder en stor dose kjærlighet i den lille kroppen sin, og hun har et svært behagelig vesen, og ønsker å gjøre deg glad og fornøyd. Millie vil også trenge en eller annen form for arbeid hos sin nye familie, om det er som konkurransehund i lydighet, freestyle eller annet, eller å være med og passe på gården. Jeg skal prøve henne på sau i nærmeste fremtid, for å se om hun kan egne seg til gjeting.

En annen positiv ting er at hun går veldig godt overens med barn, og elsker katter. Katter er hennes beste venner, så hun vil gli rett inn i et hjem med katt. Hun vil også fungere veldig bra som en levende varmeflaske for kalde netter hvis ny eier ønsker å ha hund i sengen, for hun storkoser seg med å ligge inntil deg med hodet hvilende under haken din.

Lurer du på noe mer, eller ønsker å vise interesse, ta kontakt med meg på mail til post(at)clickercanine.no med utfyllende informasjon om deg og det hjemmet du kan tilby, så svarer jeg deg så fort jeg har mulighet!

1919359_870619363057008_4648890169660738202_n

Advertisements
HUNDEPASS
PARTNERE:
VI HANDLER HOS
BESØK MEG PÅ YOUTUBE
Relationships are based on trust, love, honesty and patience
FØLG MEG PÅ INSTAGRAM
Extra 7 months on sheep. He's a natural 😊🐑🐑🐕 #sheepdog #sheepdogtraining #puppytraining #dogtraining #herddog #stockdog #workingdog #workingbordercollie #sheep #herding My beautiful border boys on a hike up the mountain in Rondane! 🗻
#bordercollie #herdingdogsofinstagram #workingdog #mountainhike #doggiehike #dogwalk #ilovemydogs  #liveterbestute Luna has started training agility and she loves it! #agility #dogagility #redbordercollie #bordercollie #summer #dogtraining #dogtrainer Nemi and Extra enjoying the water up in the mountains #mixbreed #bordercolliepuppy #bordercollie #mountainhike #doghike #dogpack #dogphotography 1000 følgere!! 😍 Takk til alle som følger! I løpet av de neste dagene trekker jeg en vinner av premie fra @doggiebag_no 
I mellomtiden legger jeg ut et rykende ferskt bilde fra dagen i dag! 
#bordercollieoftheday #bordercolliepuppy #bordercollienorge #redbordercollie #tricolorbordercollie #shorthairedbordercollie #classicbordercollie #whippet #sighthound #staffie #staffordshirebullterrier #summer #norway #dogtrainer #dogpack Loke is such a cutiepie! #staffie #staffordshirebullterrier #staffies #bullies #cutedog #dogoftheday My two favourite border collie boys! ❤ #bordercollie #bordercollieoftheday #workingdog #tricolorbordercollie #classicbordercollie #shorthairedbordercollie #moumtainhike #mountains Hundene her ❤elsker❤ pakkene de får fra DoggieBag! Har du prøvd? Hvis ikke anbefaler jeg å ta en titt på doggiebag.no eller @doggiebag_no 😃
Vi er også veldig nærme 1000 følgere, noe som byr på premie fra DoggieBag til en norsk følger når vi har passert målet! 
#ad #doggiebag #doggiebag_no #hundeleker #hundeting #blefjell #dogbox #bordercollie #bordercollieoftheday #tricolorbordercollie #wannabehusky #shorthairedbordercollie Extra soon to be five months old visited the sheep again today. He is awesome! #puppyoftheday #puppytraining #dogtraining #bordercollie #bordercollieoftheday #bordercolliepuppy #sheepdogtraining
PERSONLIG BLOGG
%d bloggers like this: